Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μοσχάτο
  • € 1.000.000
  • 1.974
Περιγραφή
Αν αναζητάτε επενδυτικές ευκαιρίες και τη δημιουργία καινοτόμων χώρων, σε μία περιοχή της πόλης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το οικόπεδο αυτό αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Με εμβαδόν περ.1974m2, με Σ.Δ.1, ελεύθερο, σκαμμένο και με επίσημη απαλλαγή από την αρχαιολογική υπηρεσία, σχεδόν αγγίζει την κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει την Αθήνα με Πειραιά και όλες τις παρακείμενες σε αυτή περιοχές.
Στη συνοικία αυτή το παλιό βιοτεχνικό στοιχείο και οι παλιές εργατικές κατοικίες δίνουν τη σκυτάλη σε μία νέα όψη της ευρύτερης περιοχής και νέα κτίρια γραφείων, νέες κατοικίες, εστιατόρια και αγορά και σημεία ενδιαφέροντος αναδύονται. Μία θέση στο χάρτη όπου συναντιούνται 3 περιοχές με πρωταγωνιστή τον οδικό άξονα την λεωφόρο Πειραιώς.
Έχει άμεση πρόσβαση και στο μετρό(Ηλεκτρικός Καλλιθέας) και σε λοιπές συγκοινωνίες, καθώς και, σε σχολικά συγκροτήματα και σχολές(Σιβιτανίδειος- Καλών Τεχνών). Εταιρείες -ακόμη και συμπλέγματα εταιρειών- και οικονομικές υπηρεσίες, η Λυρική και Ιδρύματα Πολιτισμού έχουν επιλέξει ήδη την περιοχή, ενώ, συνεχώς εμπλουτίζεται το τοπίο και η φυσιογνωμία του αλλάζει σε χρόνο ρεκόρ, καθώς, στην ευρύτερη περιοχή υλοποιούνται μεγάλα project το ένα μετά το άλλο.
Νέας γενιάς συμπλέγματα διαμερισμάτων για νεανικό κοινό ή για digital nomads, Ηostels, χώροι γραφείων είναι απαραίτητα και σίγουρα θα αποδώσουν ένα αξιόλογο κέρδος, ειδικά σε όσους είναι πρωτοπόροι στην περιοχή.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για μία επίσκεψη και ξενάγηση στο χώρο του!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02OM6F - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.974 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή