Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΑγχίαλοςUnnamed Road, Μάραθος 383 34, Ελλάδα
  • € 178.000
  • 675
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 675 ΤΜ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟ

Με πρόσοψη 22 μέτρα στον αιγιαλό και απεριόριστη θέα.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Ο Μάραθος (Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου - Δημοτική Ενότητα ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ), ανήκει στον δήμο ΒΟΛΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Ο Μάραθος είναι ένας πανέμορφος παραλιακός και γραφικός οικισμός με υψόμετρο 34 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

Μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Βόλου, ο Μάραθος αποτελεί μία αξιόλογη εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια κοντά στην πόλη χωρίς να μπλέξουν στην αναπόφευκτα μεγαλύτερης κίνησης διαδρομή για τις παραλίες του Παγασητικού που βρίσκονται από την αντίθετη πλευρά της πόλης, δηλαδή μετά την Αγριά. 

Πρόκειται για ένα απάνεμο λιμανάκι, με βράχια κυρίως, και πεντακάθαρη θάλασσα που αποτελεί πόλο έλξης και ιδανική λύση διακοπών για μόνιμους παραθεριστές.

Ο πανέμορφος και ήρεμος κόλπος του Μάραθου, με τα ήρεμα νερά και την  μαγευτική  παραλία (η οποία διαθέτει ακόμη και παγκάκια), είναι άψογος προορισμός για οικογένειες (και όχι μόνο) για να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς να χρειαστεί να διανύσουν πολλά χλμ. από την πόλη του Βόλου. Οι φίλοι του ψαρέματος μπορούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι, το ψαροντούφεκο!

Η βλάστηση της περιοχής χαρακτηρίζεται από τις εκτεταμένες ελαιοκαλλιέργειες.

Κοντά στον Μάραθο, σε ακτίνα 3 χλμ., βρίσκονται και οι εξαιρετικές παραλίες της Βελανιδιάς, της Χρυσής Ακτής Παναγιάς, της Κριθαριάς και του Αγίου Γεωργίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
554 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
675 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
405 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 178.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή