• € 88.000
  • 4.200
Περιγραφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4.200 τ.μ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΘΈΣΗ ΠΑΤΟΥΝΙ)

Με αναφαίρετη θέα στο Αιγαίο, πολύ κοντά σε ασφάλτινο δρόμο και υποδομές παροχής ρεύματος και νερού.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Η Σκόπελος είναι το πιο πράσινο νησί στην Ελλάδα. Εδώ, όπου το πράσινο των πεύκων και των πυκνών δασών σμίγει με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού δημιουργώντας μία εικόνα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ο επισκέπτης θα βρεθεί σε μια ειδυλλιακή γη, σε ένα μικρό παράδεισο στην καρδιά της Ελλάδας.

Το χωριό της Γλώσσας, η Γλώσσα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οικισμός της Σκοπέλου. Βρίσκεται Β.Δ. του νησιού και είναι χτισμένη στο λόφο πάνω από το λιμάνι του Λουτρακίου με υπέροχη θέα.

Η Γλώσσα και η ευρύτερη περιοχή της είναι πλούσια σε πηγές και έχει πολλά ελαιόδεντρα, δαμασκηνιές και αμυγδαλιές. Τα σπίτια της, με μακεδονικές επιδράσεις, είναι διώροφα με κεραμικές στέγες και ξύλινα μπαλκόνια, που το μπροστινό τους μέρος καλύπτεται με σιδερένια κάγκελα.

Στα όλο σκαλιά καλντερίμια της θα συναντήσει ακόμα κανείς γυναίκες με τις τοπικές φορεσιές, τις φουστάνες και οι κάτοικοι της διατηρούν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, τα έθιμα και το γλωσσικό τους ιδίωμα.

Ο οικισμός φαίνεται πως υπήρξε από τα πανάρχαια χρόνια και πιθανόν να ήταν αποικία των Κρητών της Μινωϊκής εποχής, γιατί ανακαλύφτηκαν ίχνη προϊστορικής κατοικίας.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
858 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.200 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
2.100 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 88.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή