• € 198.000
  • 6.557
Περιγραφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6.557 τ.μ ΣΤΙΣ ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Οικόπεδο 6,6 στρέμματα εντός σχεδίου στις πλαγιές του Πηλίου 9 Km επάνω από τον Βόλο και στο μέσον της διαδρομής προς Πορταριά.  Έχει ανεμπόδιστη θέα 180 μοιρών στον  Παγασητικό, την Εύβοια και το Πήλιο.

Μοναδική ευκαιρία  για επαγγελματική ή και ιδιωτική χρήση πωλείται ή δίδεται προς συμμετοχή σε επενδυτικό σχήμα. Χτίζει το ελάχιστο 1.140 τ.μ

Είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, τουριστικές δραστηριότητες, αθλητικές εγκαταστάσεις, επαγγελματικά ακίνητα, αποθηκευτικούς χώρους και οικίες.

Έχει πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο μέσω του γραφικού Πηλιορείτικου χωριού Σταγιάτες.

Η θέση του οικοπέδου είναι πλεονεκτική. Είναι απομονωμένο από την πολυκοσμία αλλά απέχει λίγο από την Πορταριά και την Μακρινίτσα καθώς και από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στα Χάνια.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Οι Σταγιάτες (το χωριό με τα γάργαρα νερά) είναι ένα χωριό χτισμένο σε πλαγιά του Πηλίου, με όμορφη θέα στο Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο. Παραδοσιακά σπίτια και αρχοντικά αξιόλογης αρχιτεκτονικής, πλακόστρωτα καλντερίμια, τρεχούμενα νερά συνθέτουν την εικόνα του οικισμού.

Οι Σταγιάτες ήταν φημισμένες από τα πολύ παλιά χρόνια για τις πολλές βιοτεχνίες που υπήρχαν εδώ και για τις εξαγωγές, σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με Πηλιορείτικα λουκάνικα.  

Επιπλέον, το χωριό θα έπρεπε είναι περήφανο για τα πλούσια νερά του. Στην κεντρική πλατεία βρίσκεται μια παραδοσιακή βρύση, η οποία χτίστηκε επί τουρκοκρατίας και επάνω της είναι τοποθετημένη μια πλάκα με την επιγραφή κάποιου Τούρκου, όπως αναφέρουν οι παλιοί, στην οποία, ο ίδιος ο Τούρκος, γράφει ότι η άρρωστη γυναίκα του γιατρεύτηκε από τα γάργαρα νερά της.

Μέσα στη μοναδική ομορφιά του φυσικού τοπίου του Πηλίου, γνωρίζει άνθιση ο περιπατητικός τουρισμός. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια λιθόστρωτα και αγροτικά εντός και εκτός των ορίων του χωριού, διαδρομές μέσα από τις οποίες ο περιηγητής συναντά παραδοσιακά κτίρια και μοναστήρια, πέτρινες βρυσούλες και παλιά ξωκλήσια.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
795 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
6.557 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
3.279 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 198.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή