• € 75.000
  • 1.044
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1.044τ.μ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΠΗΛΙΟΥ

Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με μέγιστη δόμηση 400 τ.μ. Έχει θέα ανεμπόδιστη στη θάλασσα και το βουνό. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν παραδοσιακές μονοκατοικίες και πέτρινα αρχοντικά. Εφάπτεται του κεντρικού ασφαλτοστρωμένου δημόσιου δρόμου, όπου κάθε 25 λεπτά διέρχεται αστικό λεωφορείο προς Βόλο. Είναι περιφραγμένο και δεν διαθέτει πολεοδομικής φύσεως βάρη. 

Εντός του και στο έμπροσθεν όριο που εφάπτεται του δρόμου διέρχεται αυλάκι άρδευσης εν λειτουργία. Η πόλη του Βόλου απέχει περίπου 10 λεπτά με αυτοκίνητο. Το χωριό διαθέτει νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο σε απόσταση 400 μ από το οικόπεδο. Στα Κάτω Λεχώνια (2 χλμ.) , υπάρχουν Δημοτικό Νηπιαγωγείο και Γυμνάσιο. Στην Αγριά 2 Νηπιαγωγεία, Δημοτικό, Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ και Γενικό Λύκειο. Λοιπές υποδομές όπως ιατροί (Παιδίατροι, Παθολόγοι, Μάρκετ, Βενζινάδικα, Σχολές μπαλέτων  Σούπερ Μάρκετ κλπ), υπάρχουν και είναι επαρκή. Η κοντινότερη παραλία λουόμενων απέχει από το οικόπεδο περίπου 2 χλμ. 

Προσφέρεται για ανέγερση μονοκατοικίας με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια πολυμελή οικογένεια για μια ζωή ήρεμη και ταυτόχρονα πολύ κοντά στην πόλη του Βόλου.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
572
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.044 m²
Οικοδομήσιμη επιφάνεια
313 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή