Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΒόλοςΧιλωνος 11, Νέες Παγασές 383 34, Ελλάδα
  • € 27.000
  • 299
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 299 τ.μ ΑΡΤΙΟ & ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΓΑΣΕΣ (ΑΛΥΚΕΣ) ΒΟΛΟΥ

Βρίσκεται τοποθετημένο σε μία πολύ ήσυχη γειτονιά στη θέση Κεφάλα, επί της οδού Χίλωνος, Οικ. Τετρ. 6, περιστοιχισμένο από οικόπεδα και αγροτεμάχια, μόλις 400 μέτρα από την παραλία. 

Το οικόπεδο είναι επίπεδης επιφάνειας, περιφραγμένο έχει πολύ καλό παραλληλόγραμμο σχήμα (περίπου 10 x 30), πρόσοψη σε άσφαλτο, είναι εντός σχεδίου, άρτιο κ οικοδομήσιμο και μπροστά του υπάρχουν παροχές ρεύματος και νερού.

Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν σούπερ μάρκετ, σχολεία, στάση λεωφορείων, ιατρεία, φαρμακείο καθώς επίσης και πολλά εστιατόρια και καφετέριες.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για την ανέγερση εξοχικής αλλά και κύριας κατοικίας, εφόσον συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ακινήτου μέσα στην φύση μόλις όμως λίγα χιλιόμετρα από τον ιστό της πόλης του Βόλου.

Στην KTISIS Σύμβουλοι Ακινήτων, μπορείτε να απολαύσετε την ΝΕΑ υπηρεσία ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ για αγορά ακινήτου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, γρήγορα, αξιόπιστα και με το καλύτερο επιτόκιο της αγοράς!

Οι Αλυκές (νεότερη ονομασία Νέες Παγασές) είναι παραθεριστικό κέντρο αλλά και κύριος τόπος διαμονής. Αποτελούν παραλιακό προάστιο του Bόλου (6,5 χλμ. νότιας της πόλης) και βρίσκονται στις δυτικές ακτές του μυχού του Παγασητικού κόλπου. Η περιοχή έχει αξιόλογη τουριστική υποδομή και εκτεταμένη αμμουδερή παραλία. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα κλαμπ, τα καφέ μπαρ, τα εστιατόρια και οι ψαροταβέρνες των Αλυκών στον όμορφο παραλιακό πεζόδρομο συγκεντρώνουν μεγάλη κίνηση. Στην περιοχή άκμασαν στην αρχαιότητα δυο σημαντικότατα κέντρα, οι Παγασές (από όπου έλαβε την ονομασία του ο Παγασητικός κόλπος), επίνειο των Φερών, και η Δημητριάδα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
946 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
299 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 27.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή