• € 355.000
  • 25.500
Περιγραφή
Μέσα στα 25 στρέμματα αυτού του κτήματος με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, στην πόλη του Μόλυβου και στο υπέροχο κάστρο του, υπάρχουν διάσπαρτα κτήρια ανεξάρτητα μεταξύ τους, δέντρα και φυτά. Το μεγαλύτερο κτήριο έχει 10 δωμάτια που το καθένα έχει το δικό του μπάνιο και μικρή κουζίνα, υπάρχει όμως και κεντρική κουζίνα καθώς και κοινόχρηστος χώρο τραπεζαρίας. Το κτήριο που βρίσκεται στην είσοδο του κτήματος είναι 50 τμ, ανεξάρτητο με 2 δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Το τρίτο κτήριο είναι πετρόκτιστο σε οκτάγωνο σχήμα 80 τμ με δύο δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο, αλλά το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική πανοραμική θέα από το μπαλκόνι του προς το Μόλυβο. Τέλος υπάρχει ένα τέταρτο κτίσμα 120 τμ το οποίο έχει ένα κοινόχρηστο χώρο πολλαπλών χρήσεων, 2 δωμάτια και γκαράζ. Στο κτήμα υπάρχουν 2 δεξαμενές νερού που τροφοδοτούν εγκαταστάσεις εξωτερικών ντουζ. Επίσης υπάρχουν διαμορφωμένα εξωτερικά σημεία συνεύρεσης με ωραία θέα.
Η περιοχή εμπνέει με την ηρεμία, την ησυχία και την υπέροχη θέα της και γι αυτό στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί ως ησυχαστήριο και κέντρο διαλογισμού.
Η αμφιθεατρική του θέση με την απεριόριστη θέα, τα κτήρια που βρίσκονται στο κτήμα και κυρίως το ότι είναι τόσο κοντά στο Μόλυβο, γνωστό τουριστικού προορισμό το κάνουν ιδανικό ως επένδυση για τουριστική εκμετάλλευση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
112 - 09/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
25.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 355.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή