Εμπορική δραστηριότητα προς Πώληση

ΜεθώνηΕπ. Οδός 13-Μεθωνίου-Π. Κορωνίου 24006
  • € 130.000
  • Όχι
  • 3.750
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται εν λειτουργία κερδοφόρα επιχείρηση beach bar στην περιοχή του Δ. Πύλου Νέστορος. Το beach bar βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο και φημίζεται ως το καλύτερο καλοκαιρινό στέκι της περιοχής με χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Για τη σεζόν Απρίλιος 2024 μέχρι Οκτώβριος 2024 η επιχείρηση θα λειτουργήσει κανονικά και θα διατεθεί για τη νέα σεζόν. Η μελέτη απόσβεσης είναι ένα έτος για μια πλήρη σεζόν. * Πωλείται η επιχείρηση και όχι ο νοικιασμένος χώρος 3750 τ.μ.
* Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και όχι πραγματικό. Η επιχείρηση είναι στο Δ. Πύλου Νέστορος και η πραγματική διεύθυνση ανακοινώνετε κατόπιν υπόδειξης.

Παρακάτω δίνεται ενδεικτική και όχι περιοριστική λίστα με τον εξοπλισμό της επιχείρισης.

Άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, μουσική, πυρασφάλειας, άδεια ηλεκτρολόγου, φωτισμός, τραπέζια μοναστηριακά, καρέκλες, πουφ, καναπέδες 8 ατόμων, αιώρες μεξικάνικες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ψυγεία, εγκαταστάσεις κ.α

Πλήρη λίστα διαθέσιμη κατόπιν υπόδειξης.

Το beach bar διαθέτει θέσεις πάρκινγκ, χώρο για διοργάνωση καλοκαιρινών event. Δυνατότητα υπάρχει για να οργανωθούν στο χώρο τραπέζια γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον δίπλα στην καθαρή θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2091
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
3.750 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
16 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2019
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή