Ρετιρέ 128 τμ με μπαλκόνι, Κέντρο, Νεάπολη

Νεάπολη
  • € 160.000
  • 4
  • 128
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή

Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Νεάπολης πωλείται διαμπερές, προσόψεως οροφοδιαμέρισμα ρετιρέ συνολικής μεικτής επιφάνειας 128τ.μ. με τα καθαρά του μέτρα να είναι 103τ.μ.. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο  και τελευταίο όροφο οικοδομής με ασανσέρ. Πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο, προσεγμένο διαμέρισμα με άνετους χώρους, το οποίο το λούζει ο ήλιος όλη τη διάρκεια της μέρας. Το μπροστινό του μπαλκόνι έχει καθαρά ανατολικό προσανατολισμό ενώ το μπαλκόνι πίσω έχει καθαρά δυτικό. Η ανοιχτωσιά που υπάρχει (κυρίως από την πίσω όψη), λόγω υψομετρικής διαφοράς με τις γειτονικές πολυκατοικίες κάνει το διαμέρισμα πλούσιο σε φυσικό αερισμό. Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, μία κουζίνα χωριστή, ένα μπάνιο και μία αποθήκη στο εσωτερικό του (η οποία μπορεί να γίνει WC με τις παροχές να βρίσκονται εκεί). Ακόμη μεγάλο μπαλκόνι διαθέτει στην πρόσοψή του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες_βίντεο με ξυλοκατασκευή, και ταυτόχρονα υπάρχει ένα μικρότερο με τέντα, στην πίσω πλευρά. Το σαλόνι του είναι μεγάλο και ευρύχωρο και το καταλαβαίνει κανείς αυτό και από τις φωτογραφίες_βίντεο. Εδώ υπάρχει και το τζάκι το οποίο δίνει μια πολύ όμορφη αίσθηση στον χώρο. Η αυτόνομη κουζίνα του είναι επίσης ικανοποιητικών διαστάσεων, με πολλά ντουλάπια να υπάρχουν για λειτουργικούς σκοπούς. Τα δύο από τα τρία υπνοδωμάτια είναι φυσιολογικών διαστάσεων ενώ η κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά μεγαλύτερη. Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου με τον λέβητα να βρίσκεται στο μπαλκόνι. Στην ταράτσα έχει γίνει μόνωση με ασφαλτόπανο. Τα κουφώματα του είναι πολύ καλής ποιότητος, ανακλινόμενα διπλής υάλωσης, χρώματος καφέ. Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και προηγούμενα συρόμενα κουφώματα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες_βίντεο. Σε όλο το σπίτι υπάρχει μάρμαρο στο πάτωμα εκτός από τα δωμάτια όπου υπάρχει ξύλο. Η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Το διαμέρισμα έχει θέα στην πόλη και στην θάλασσα. Είναι στο κέντρο της περιοχής με όλη την αγορά να είναι κυριολεκτικά στα πόδια του. Στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φροντιστήρια, λαϊκή αγορά, καφέ, χώροι εστίασης κλπ βρίσκονται λίγα μόλις βήματα κοντά. Είναι κατασκευασμένο το 1985 περίπου. Είναι ιδανικό για οικογένειες. Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που συνοδεύει την αγγελία παρακάτω ώστε να διαμορφώσετε μία ολοκληρωμένη άποψη των χώρων εσωτερικά. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό ακίνητο της περιοχής. Αξίζει επίσκεψης!  
Τιμή 160,000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31462

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
31462 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή