Δυάρι δεύτερος όροφος, Κόρφος, Σολύγεια

Σολύγεια
  • € 130.000
  • 3
  • 72
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Με εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα και με εύκολη πρόσβαση (μόλις 50 μέτρα) από τον παραλιακό δρόμο του Κόρφου διατίθεται προς πώληση φωτεινό τριάρι διαμέρισμα 2ου ορόφου 72 τ.μ. Βρίσκεται σε mini συγκρότημα 6 διαμερισμάτων, κατασκευής 2006, με δικό τους περιφραγμένο οικόπεδο 800 τ.μ. με ήπια κλίση.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο καθιστικό-κουζίνα με έξοδο σε ευρύχωρη βεράντα 15 τ.μ. με θέα θάλασσα, μικρό διάδρομο, 2 υπνοδωμάτια καθένα με δική του μικρή βεράντα και μπάνιο. Δίνεται επιπλωμένο (με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι στα υπνοδωμάτια) και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. 

Διαθέτει: αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), a/c σε κάθε δωμάτιο, τζάκι, εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους με ευρύχωρες ντουλάπες (από το πάτωμα ως την οροφή) σε κάθε υπνοδωμάτιο αλλά και στο διάδρομο, δάπεδα από πλακάκι

Το οικόπεδο διαχωρίζεται με πέτρινη μάντρα περιμετρικά, διαθέτει έξι θέσεις στάθμευσης ανοιχτού τύπου (μία για κάθε διαμέρισμα) και έχει στο πίσω μέρος του κοινόχρηστο σκεπαστό bbq με ξυλόφουρνο για τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων. Ο κοινόχρηστος χώρος είναι φροντισμένος με ωραία καλλωπιστικά φυτά. 

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία με ωραία θέα, 500μ. από τα πλησιέστερα καταστήματα, σε μια περιοχή που διαθέτει πανέμορφες παραλίες με ήρεμα καταγάλανα νερά, ιδανικές για διάφορα θαλάσσια σπορ,  ψάρεμα ή απλά διακοπές σε ένα ήσυχο τοπίο που συνδυάζει τέλεια βουνό με τη θάλασσα. 

Ιδανικό τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία, κατάλληλο ακόμα και για τουριστική αξιοποίηση λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος στην περιοχή. 

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3027 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
72 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή