• € 1.400/μήνα
    € 1.500(-6,7%)
  • 145
  • 1
Περιγραφή
Ενοικιάζεται εξαιρετικό, διαμπερές κατάστημα ισογείου σε ένα νεόδμητο κτίριο πολυκατοικίας στην καρδιά του Βύρωνα. Το κατάστημα αυτό είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που επιθυμούν να ξεχωρίσουν, καθώς βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη γωνία, στη διασταύρωση των οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού και Κρυστάλλη, προσφέροντας μεγάλη ορατότητα και πρόσβαση σε πελατεία.

Με την εντυπωσιακή βιτρίνα του μήκους 28 μέτρων και ύψους 5,5 μέτρων, το κατάστημα είναι εξαιρετικά φωτεινό και προσφέρει αρκετό χώρο για ενδιαφέρουσες επιδείξεις προϊόντων ή διαφημίσεις. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατασκευής παταριού εμβαδού 85 τ.μ., που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος εργασίας ή αποθήκευσης.

Το κατάστημα προσφέρει ευελιξία στην προσαρμογή του εσωτερικού χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ενοικιαστή, ενώ ενδέχεται να φιλοξενήσει επιχειρήσεις με υγειονομικό ενδιαφέρον. Η θέση του καταστήματος είναι ιδανική για να προσελκύσει περαστικούς και να αυξήσει την εμπορική κίνηση.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια ξενάγηση, επικοινωνήστε με την Nest Land Boutique Real Estate στο τηλέφωνο 6940584477 ή με email sales@nest-land.com.

Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να εξασφαλίσετε έναν υψηλής ποιότητας εμπορικό χώρο σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη και οικογενειακή περιοχή!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2696413 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
βιτρίνες
28 m γραμμικά
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Γωνιακή θέση
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.400/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή