Γκαρσονιέρα 28ης Οκτωβρίου, 239, Κέντρο, Ξάνθη

Ξάνθη28ης Οκτωβρίου, 239
  • € 69.000
  • 2
  • 63
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Η τιμή είναι συζητήσιμη, εφόσον έρθουμε σε συμφωνία.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εκμετάλλευση καθώς είναι σε κεντρικό σημείο στην πόλη, προσβάσιμο για νέους φοιτητές και σπουδαστές.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Ξάνθης κοντά στην πιτσαρία Thomas, διαθέτει, ένα ευρύχωρο καθιστικό, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και δύο μπαλκόνια. Στο διαμέρισμα υπάρχει μια τζακοσομπα Pellet, ενα κλιματισμό inverter 24btu WiFi A++ στο χώρο του καθιστικού, και ένα κλιματιστικό inverter 12btu στην κρεβατοκάμαρα και μια εστία θερμότητας στο μπάνιο, ένας ηλιακός θερμοσίφωνας μεγάλης χωρητικότητας. νέες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, είναι πλήρως ανακαινισμένο πατώματα από πλακάκι ιταλικής προέλευσης σε όψη ξύλου, διαθέτει εντοιχισμένο φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, εστία αερίου, κεντρικό συναγερμό σε παράθυρα και πόρτες και ανιχνευτές κίνησης. Πόρτα ασφαλείας, Επιπλέον διαθέτει ένα μπαλκόνι 9m2 το οποίο για προσωπικούς λόγους έχει κλειστεί με παράθυρα, η κατασκευή αυτή είναι στην διάθεση του αγοραστή αν θα την κρατήσει ή όχι. Επίσης έχει και ένα μακρόστενο μπαλκονάκι με τέντα. Όλα τα παράθυρα έχουν διπλό τζάμι και σίτες και είναι ανακλινόμενα. Το σπίτι κατόπιν συνεννόησης μπορεί να πωληθεί και επιπλωμένο ή μερικώς επιπλωμένο. Το διαμέρισμα δεν διαθέτει αποθήκη, μόνο μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα, πολλούς αποθηκευτικους χώρους και ένα πατάρι. Επίσης δεν διαθέτει πάρκινγκ. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής το 1975 και η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2021.

Το σπίτι είναι μόνο προς πώληση και όχι προς ενοικίαση.

Οποίος ενδιαφέρεται για ραντεβού μόνο με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ που θα επιδιωχθεί κατά την επίσκεψη, απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Ευχαριστώ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12577215 - 04/06/2022
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
63 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 69.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης