Ξενοδοχείο προς Πώληση

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 10.000.000
  • 5.000
Περιγραφή
Πρόκειται για ένα λειτουργικό ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα σε μια απο τις καλύτερες παραλίες της περιοχής με αμουδιά. Βρίσκεται σε μια από τις πιο κομβικές περιοχές με δυνατότητα κοντινών εξορμήσεων. Το ξενοδοχείο διαθέτει 87 δωμάτια (165 κρεβάτια), όλα πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, Mini-Frige, έγχρωμη τηλεόραση, μπάνιο με ντούζ, μπαλκόνι με υπέροχη θέα, τηλέφωνο με απευθείας κλήση, ραδιόφωνο κλπ.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο με πάνω από 300 καθίσματα, ένα Snack-Longue με πάνω από 80 θέσεις, beach bar, ιδιωτικό πάρκινγκ για 100 αυτοκίνητα, υπέροχο κήπο και ... υπέροχη παραλία φυσικά.
Η περιοχή δεν είναι μόνο μια απλή επιλογή για αξέχαστες διακοπές κάτω από τον ήλιο δίπλα στη θάλασσα, αλλά και για ημερήσιες εκδρομές στους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.
Το Λουτράκι τα έχει όλα! Ο ζεστός και όμορφος καιρός, τα ιαματικά λουτρά και οι ιαματικές πηγές, τα μεταλλικά νερά της καλύτερης ποιότητας και κάνουν ένα θαυμάσιο συνδυασμό και θάλασσες με μια σειρά από φυσικές ομορφιές. Βαμμένο , Βεράντα , Δορυφορική κεραία , Ενεργειακή κλάση Ζ, Εξοχικό , Επενδυτικό , Επιπλωμένο , Εσωτερική σκάλα , Θέα , Κήπος , Κλιματισμός , Πρόσοψης , Τέντα , Φωτεινό

* * *
Real Estate Sideris
Για περισσότερα παρόμοια ακίνητα, επισκευτείτε τη σελίδα μας στη διεύθυνση:
http://www.realestatesideris.gr/
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932574060, 27440-65483
και στο email:info@realestatesideris.gr

Ο επαγγελματισμός, η τιμιότητα η συνέπεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας διακρίνουν.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον πελάτη για την σωστή διάγνωση των αναγκών του και την πλήρη κάλυψή του από την εύρεση έως το οριστικό συμβόλαιο.
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς προσφέρουμε της υπηρεσίες που απαιτούνται για μια συμφέρουσα και σωστή αγοραπωλησία. Διαχειριζόμαστε με υπευθυνότητα και εχεμύθεια αγορές, πωλήσεις και εκμισθώσεις ακίνητης περιουσίας.
Συνεργαζόμαστε με μεσίτες, δικηγόρους συμβολαιογράφους πολιτικούς μηχανικούς που επιλέξαμε πολύ προσεκτικά για εσάς, προκειμένου να καλύψουμε άμεσα την οποιαδήποτε ανάγκη σας.
Ανακαλύψτε και αξιοποιήστε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σήμερα.
Με εκτίμηση
Σιδέρης Πλιατσικίδης
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Π-1926 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
5.000 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 10.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή