Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣτυλίδαΠεταράδες 35300
  • € 200.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
Περιγραφή
Πρόκειτε για διόροφη οικοδομή στον οικισμό Μεταφόρφωση Σωτήρος (Πεταράδες ή Μαρίνι) στον Δήμο Στυλίδας. Το οικόπεδο στο οποίο είναι χτισμένη η οικοδομή είναι 413,45 τετραγωνκά μέτρα. Ο ισόγειος όροφος καθώς και ο Α’ όροφος υπέρ άνω του ισογείου είναι 122,50 τετραγωνικά μέτρα έκαστος. Και οι δύο όροφοι αποτελούνται από δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, συνολικά υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα. Ο κάθε όροφο αποτελείται από ένα διαμέρισμα τριών δωματίων με κουζίνα, λουτρό και ευρύχωρο χωλ και ένα διαμέρισμα δύο δωματίων, κουζίνας και λουτρού. Το κλιμακοστάσιο της οικοδομής καταλήγει στο δώμα.
Στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής υπάρχει αυλή, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτου ή σκάφους καθώς και κήπος με εσπεριδοειδή δέντρα. Επιπλέον υπάρχει εγκατάσταση καλοριφέρ καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνας.
Το σπίτι δεν είναι επιπλωμένο.
Το έτος έκδοσης της οικοδομικής άδειας είναι το 1972, ενώ η οικοδομή ανακαινίσθηκε και συντηρήθηκε το 2011.
Υπάρχει δικαίωμα μελλοντικής ανέγερση Β’ και Γ’ ορόφου, εφόσον οι πολεοδομικές διατάξεις το επιτρέπουν.
Η θέση της οικοδομής είναι στο ανατολικό μέρος του οικισμού και απέχει μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από την θάλασσα.
Στον οικισμό υπάρχει παντοπωλείο – φούρνος, ταβέρνα, εκκλησία και παιδική χαρά, ενώ σε απόσταση 5’ με το αυτοκίνητο βρίσκεται βενζινάδικο.
Πλησίον του οικισμού (2,7 χλμ) υπάρχει οργανωμένο camping με bar, ξαπλώστρες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, τουαλέτες, γκαζόν, αθλοπαιδιές, εστιατόριο και χώρο στάθμευσης.
Σε απόσταση 800 μέτρων από τον οικισμό υπάρχει ξενοδοχειακή μονάδα με πισίνα και αθλοπαιδιές.
Ο οικισμός απέχει από την Αθήμα 230 χλμ μέσο της Α/Δ ΠΑΘΕ /Ε75/Α1 και από την πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας, τη Λαμία 24,5 χλμ. (περίπου 23’ με το αυτοκίνητο). Η Λαμία διαθέτει δημόσιο νοσοκομείο, τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δικαστικές υπηρεσίες καθώς και όλες τις υποδομές για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σε υγεία, μόρφωση και ψυχαγωγία του σύγχρονου ανθρώπου.
Επιπλέον, ο οικισμός Πεταράδες (Μαρίνι) απέχει από την παραλιακή κωμόπολη της Στυλίδας μόλις 7,7 χλμ (περίπου 7’ με το αυτοκίνητο). Η Στυλίδα διαθέτει κέντρο υγείας, σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα και τράπεζες.
Σε κοντινές αποστάσεις από τον οικισμό των Πεταράδων υπάρχουν χωριά (Ράχες, Καραβόμυλος, Αχινός, Γλύφα, Αχλάδι) στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί την θάλασσα καθώς και πλήθος επιλογών σε διασκέδαση και φαγητό – γλυκό – ποτό.
Η συγκοινωνιακή σύνδεση του οικισμού των Πεταράδων με την Αθήνα γίνεται μέσω της Στυλίδας. Ο ταξιδιώτης θα φτάσει με ΚΤΕΛ ή σιδηροδρομικώς στην Στυλίδα και από εκεί θα χρειαστεί ταξί για τον τελικό του προορισμό.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση που ο επισκέπτης του οικισμού Πεταράδων διαθέτει σκάφος μπορεί πολύ εύκολα να επισκευθεί τα περίφημα Λιχαδονήσια, τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο τα οποία χαρακτηρίζονται και ως οι «Σεϋχέλες» της Εύβοιας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2713311 - 13/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή