Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεύκτρος
  • € 90.000
  • 840
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2023
Περιγραφή
Η Στούπα είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης, που βρίσκεται 45 χλμ ανατολικά από την πόλη της Καλαμάτας. Διοικητικά υπάγεται στο Δήμο Λεύκτρου, ο οποίος απαριθμεί περίπου 600 μόνιμους κατοίκους. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ο αριθμός των κατοίκων της περιοχής αυξάνεται αισθητά.

Από την Στούπα και με κατεύθυνση Βόρεια, υπάρχει δρόμος που οδηγεί στο Νεοχώρι. Επί του δρόμου αυτού, μόλις 700 μέτρα αφού έχουμε αφήσει το κεντρικό Καλαμάτας - Αρεόπολης βρίσκεται οικόπεδο προς πώληση, 839,36 τετραγωνικών μέτρων.

Το οικόπεδο έχει πρόσοψη προς τον δρόμο 16 μέτρα και καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται άδεια οικοδομής 94,88 τετραγωνικών μέτρων οικίας, με υπόγειο ακόμα 59,74 τετραγωνικά μέτρα και πισίνα 5μ. Χ 10μ.

Η Στούπα είναι χτισμένη στους πρόποδες του Ταϋγέτου, σε μία κατάφυτη από ελαιώνες περιοχή, και πίσω από δύο αμμουδερούς κολπίσκους. Με αξιόλογη τουριστική υποδομή, αποτελεί σήμερα το πιο ανεπτυγμένο τουριστικά χωριό, όχι μόνο του δήμου Λεύκτρου, αλλά και ολόκληρου του νομού Μεσσηνίας.

Η Στούπα είναι ένα νεόδμητο χωριουδάκι, που εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε ένα φημισμένο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, η περιοχή της Στούπας σφύζει από κόσμο και ζωντάνια.

Η ποικιλομορφία του τοπίου θα σας μαγέψει. Ο επιβλητικός Ταΰγετος, η παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική, τα λιμανάκια, οι γραφικές εκκλησίες, οι σπηλιές, τα παραδοσιακά χωριουδάκια με τα υπέροχα καλντερίμια και οι εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό που γοητεύει κάθε επισκέπτη.

Στη Στούπα μπορείτε να περιηγηθείτε στη γύρω περιοχή και να θαυμάσετε την αστείρευτη φύση. Στις υπέροχες παραλίες του χωριού μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα και να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ.

Η Στούπα παρουσιάζει μία ολοένα αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια, για κάθε γούστο και προτίμηση, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε μία ζεστή και ευχάριστη διαμονή. Θα έχετε επίσης στη διάθεσή σας πολλές ταβέρνες και εστιατόρια, όπου θα γευτείτε εκτός των άλλων τα νόστιμα εδέσματα της ντόπιας γαστρονομίας. Στον παραλιακό δρόμο του χωριού υπάρχουν πολλές καφετέριες, οι οποίες το βράδυ μετατρέπονται σε μπαράκια, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε πίνοντας το ποτό σας.

Η Στούπα, συνδυάζοντας την ομορφιά της Μεσσηνιακής Μάνης με το εκπληκτικό φυσικό σκηνικό και τις υπέροχες παραλίες, προσφέρεται για ξεκούραστες οικογενειακές διακοπές. Επισκεφθείτε την και θαυμάστε ένα από τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα του Μεσσηνιακού Κόλπου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
30 10 132
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
840 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή