Μονοκατοικία βίλα Νέα Σκιώνη, Νέα Σκιώνη, Παλλήνη

ΠαλλήνηΝέα Σκιώνη
  • € 800.000
  • 5
  • 160
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1410 - Παλλήνη Νέα Σκιώνη
ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα συνολικής επιφάνειας 160 τμ.
Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και διαθέτει θέα σε θάλασσα, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά. Μεζονέτα πρώτη στην θάλασσα στην περιοχή Ν.Σκιώνη Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
Η μεζονέτα είναι 160 τμ – 2 επιπέδων σε συγκρότημα κατοικιών, το συγκρότημα διαθέτει σε κάθε 4000 τμ μία πεντάδα κατοικιών, οι οποίες έχουν κοινόχρηστο χώρο στο πίσω μέρος τους και διαθέτουν 2 χώρους στάθμευσης, στο μπροστινό μέρος τους έχουν 600 τμ αποκλειστική χρήση γης, καθώς και πάνω στο κύμα διαθέτουν η καθεμία τους 250 τμ αποκλειστικής χρήση γης τον οποίο μπορούν να τον διαμορφώσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους για παράδειγμα κάποιοι έχουν κάνει BBQ, πέργκολες με ξαπλώστρες και καναπές και τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου και ντουζιέρες.
Η κατοικία αποτελείται από 2 επίπεδα , στο πρώτο επίπεδο και ισόγειο υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια και στο δεύτερο επίπεδο – πρώτο όροφο διαθέτει ένα σαλόνι με τζάκι και μία κουζίνα καθώς και βεράντες στην πίσω πλευρά και στην μπροστινή με θέα την θάλασσα.
Η παραλία έχει αμμουδιά και η θάλασσα επίσης είναι σε πολύ καλή στο συγκεκριμένο σημείο.
Η κατοικία παραδίδεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των αγοραστών σε 70 μέρες μετά το συμβόλαιο, όπως έχει γίνει και με τα υπόλοιπα σπίτια. Ο αγοραστής επιλέγει από τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, πόρτες και χρώμα, κουζίνα και χρώμα κουζίνας σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη κατασκευαστή. Οπότε το αποτέλεσμα να θα είναι ακριβώς αυτό που επιθυμούν οι αγοραστές. Μέσα στην τιμή αυτήν συμπεριλαμβάνονται όλα όσα προαναφέρω παραπάνω απλά δίνεται βάση και προτεραιότητα στο γούστο του κάθε αγοραστή για να είναι ικανοποιημένος με την αγορά του.

Τιμή κατοικίας από 700.000€ έως 850.000€.

Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1410 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή