Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παλλήνη
  • € 750.000
  • 610
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1169 - Κασσάνδρα Πωλείται Ξενοδοχείο στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, πρώτο στην θάλασσα. Το ξενοδοχείο είναι συνολικής επιφάνειας 610 τ.μ. με θέα στην θάλασσα, σε οικόπεδο 1300 τ.μ. Αποτελείται από 24 χώρους, κουζίνα, 24 μπάνια και 2 δωμάτια προσωπικού πάνω από το εστιατόριο. Στο ισόγειο το ένα δωμάτιο από τα 24 είναι ρεσεψιόν. Είναι κατασκευασμένο το 1980. Διαθέτει κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα, προαύλιο, ανοιχτωσιά.
Στο ισόγειο (133τ.μ) υπάρχουν έξι διαμερίσματα -χώροι εκ των οποίων ένα διαμέρισμα έχει ένα δωμάτιο και wc, δύο διαμερίσματα έχουν δύο δωμάτια και wc, ένα διαμέρισμα χρησιμοποιείται ως πλυσταριό και λινοθήκη, ένα διαμέρισμα ως ρεσεψιόν και εστιατόριο 80τ.μ. σύνολο τετραγωνικών μέτρων ισογείου 213τ.μ
Στον πρώτο όροφο 165τ.μ υπάρχουν έξι διαμερίσματα εκ των οποίων τα τρία διαμερίσματα έχουν δύο δωμάτια και wc και τα άλλα τρία έχουν ένα δωμάτιο και wc.
Στον δεύτερο όροφο 260τ.μ έχει εννέα διαμερίσματα -χώροι από τα οποία τα τέσσερα διαμερίσματα -χώροι έχουν δύο δωμάτια και w.c και τα πέντε διαμερίσματα -χώροι έχουν ένα δωμάτιο και w.c.
Υπάρχουν δύο διαμερίσματα -χώροι πάνω από το εστιατόριο με πρόσβαση μόνο μέσα από αυτό για το προσωπικό.
Διαθέτει μεγάλη αυλή, πάρκινγκ εντός και εκτός ανοιχτό, παιδότοπο, δύο εξωτερικές αποθήκες η μία για λινοθήκη και η άλλη για καυστήρα και αποθήκευση εργαλείων.
Εξωτερική αποθήκη με καυστήρα υγραερίου για ζεστό νερό και κουζίνα εστιατορίου.
Στην παραλία έχει άδεια χρήσης για ξαπλώστρες και service.

Επικοινωνήστε με το γραφείο μας για περισσότερες πληροφορίες.
Το μεσιτικό γραφείο Anastasia Real Estate λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν το Φ.Π.Α. 24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου. Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις είναι ένα μίσθωμα συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 150 € συν Φ.Π.Α. Η μεσιτική αμοιβή για τις πωλήσεις η μεσιτική αμοιβή είναι 2% συν Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 2000 € + Φ.Π.Α.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1169 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
610 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή