Γκαρσονιέρα Εφέσου, Κομοτηνή Ελλάδα, 69132, Κέντρο, Κομοτηνή

ΚομοτηνήΕφέσου, Κομοτηνή Ελλάδα, 69132
  • € 250/μήνα
  • 2
  • 55
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΔΙΧΩΡΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 55 ΤΜ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ, ΣΑΛΟΝΙ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ.

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΞΥΛΙΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ, ΤΡΙΘΕΣΙΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ(ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ iNVERTER ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ). Η ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ, ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ, ΕΥΑΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑ ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΙΚΗ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ, ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ, ΕΝΩ ΑΠΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑ.

Το κτηματομεσιτικό ΤΖΕΛΕΠΗ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά 25 χρόνια στον κλάδο της κτηματαγοράς και του REAL ESTATE με πολυετή εμπειρία, κατάρτιση, αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Το γραφείο μας είναι επί της οδού Ορφέως 43 στον 1ο όροφο στο κέντρο της Κομοτηνής και αναλαμβάνει μισθώσεις-αγοραπωλησίες ακινήτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και αντιπαροχές εντός της πόλης και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ροδόπης.

Απευθυνθείτε σε μας οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε στη διάθεσή σας. Μη διστάσετε να μας επισκεφθείτε δια ζώσης για να βρούμε τον καλύτερο χώρο για εσάς χωρίς χάσιμο χρόνου. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25310 21097 / 6937391105. Email: tzelepimesitiko@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-277014 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή