Τριάρι δεύτερος όροφος, Κέντρο, Βέροια

Βέροια
  • € 128.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Αποκλειστικά από το χαρτοφυλάκιο του γραφείο μας Μηχανική Μεσιτική, προς πώληση οροφοδιαμέρισμα 120 τετραγωνικών μικτού εμβαδού και 110 τετραγωνικών καθαρού εμβαδού σε άριστη κατάσταση στο κέντρο της Βέροιας. Το διαμέρισμα διαθέτει τρία δωμάτια , σαλονοκουζίνα ,το μπάνιο και μια αποθήκη στο υπόγειο. Θερμαίνεται με γερμανικής μάρκας ατομικού λέβητα πετρελαίου Rapido και καυστήρα μάρκας ΜAN με μεταλλική δεξαμενή πετρελαίου 2κυβικών. Τα θερμαντικά σώματα είναι τύπου panel και διαθέτει και κλιματισμό μάρκας MITSUBISHI 24000 BTU inverter το οποίο καλύπτει και θερμαντικά και ψυκτικά όλο το διαμέρισμα. Επικουρικά υφίσταται και το τζάκι επενδυμένο με γρανίτη και κρυφό φωτισμό και γυψοσανίδες πάνω από αυτό να το ''κολακεύουν'' ακόμη περισσότερο. Τα κουφώματα είναι με προφίλ αλουμινίου μάρκας EXALCO με διπλή υάλωση. Η εξωτερική πόρτα και οι εσωτερικές είναι ξύλινες μασίφ με πόμολα ιταλικά μάρκας COLOMBO. To δάπεδο είναι στρωμένο με ιταλικό πλακάκι διαστάσεων 43χ43 cm . Οι διακόπτες και οι μπρίζες του διαμερίσματος είναι όλες μάρκας LEGRAND και οι βρύσες κουζίνες και μπάνιου είναι γερμανικές μάρκας HANSA και η μπανιέρα και η λεκάνη γαλλικής μάρκας VILLEROV και BOCH. To διαμέρισμα διαθέτει 2 τετράφυλλες ντουλάπες και 1 τρίφυλλη που είναι εντοιχισμένες και καλούς μηχανισμούς στα κουρτινόξυλα σε όλα τα δωμάτια. Το διαμέρισμα δε διαθέτει ανσασέρ και είναι άμεσα διαθέσιμο προς υπόδειξη και σίγουρα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου μας είναι ο Φώτιος Παλπάνης διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στην αγορά ακινήτων, πιστοποιημένος σχεδιαστής παθητικών κτιρίων( o πρώτος και μοναδικός στη Βέροια) , ενεργειακός επιθεωρητής με εμπειρία σε σχεδιασμό και ρύθμιση εσωτερικού χώρου. Επίσης, το γραφείο μας διαθέτει και διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενεργειακό επιθεωρητή, οι οποίοι και οι δύο μπορούν να συμβουλεύσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε διαχείριση του χώρου των ακινήτων , θέματα εξειδικευμένα ενεργειακής αναβάθμισης , αυτοματισμών που μπορούν να βελτιώσουν τη διαβίωση σε βασικά θέματα υγιεινής , θερμικής άνεσης , ασφάλειας και λειτουργικότητας.
Επίσης διαθέτει και πληθώρα νομικών συμβούλων εκ της Βέροιας αλλά και Θεσσαλονίκης απαραίτητων για νομικές συμβουλές παντός τύπου είτε αστικής , είτε ποινικής ευθύνης.
Η κατά κόρον ασχολία μας ως μηχανικοί είναι:
-έκδοση αδειών παντός τύπου
-ενεργειακά πιστοποιητικά
-βεβαιώσεις περί μη αυθαίρετων χώρων
-τακτοποιήσεις αυθαιρέτων
-ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίων ( Η.Τ.Κ) υποχρεωτική από τη 1 Απριλίου 2022
-εκτιμήσεις ακινήτων παντός τύπου
-φωτορεαλισμό 3D απεικόνιση ακινήτων
-ανακαινίσεις
-άδειες υγειονομικών καταστημάτων
- σχεδιασμό παθητικών κτιρίων
- ηλεκτρολογικά σχέδια
- ένταξη σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης.

Η κατακόρον ασχολία μας στο μεσιτικό κομμάτι του γραφείου μας
-διαχείριση ακινήτων
-μισθώσεις και αγοραπωλησία ακινήτων
-σύνταξη μισθωτηρίων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-277285 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 128.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή