Μονοκατοικία βίλα Παπαϊωάννου Ιωάννη, Πετροθάλασσα 21300, Κέντρο, Κρανίδι

ΚρανίδιΠαπαϊωάννου Ιωάννη, Πετροθάλασσα 21300
  • € 1.600.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η Villa βρίσκεται στην ελληνική ριβιέρα, στην αριστοκρατική περιοχή του Πόρτο Χέλι. Αυτή η μοναδική βίλα προσφέρει μαγικές πινελιές και υψηλά χαρακτηριστικά δροσιάς,ηρεμίας και εκπληκτικής θέας στη θάλασσα. Η υπέροχη ιδιωτική πισίνα και η απίστευτη αμμώδης παραλία μπροστά της σε συνδυασμό με τη μικρή απόσταση από το κέντρο του Πόρτο Χέλι ( 5 λεπτά με το αυτοκίνητο είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματά της.

Αυτή η μοναδική βίλα έχει συνολικό μέγεθος 300 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο 2000 τ.μ.Η βίλα χωρίζεται σε δύο επίπεδα και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όλα τα δωμάτια να οδηγούν στους κήπους και στον χώρο της πισίνας παρέχοντας συνεχή επαφή με τη φύση.
Το πάνω επίπεδο προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, μια όμορφη τραπεζαρία με υπέροχη θέα στη θάλασσα και την πισίνα, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ξεχωριστό wc επισκεπτών, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο που παρέχει μπανιέρα με υδρομασάζ και μεγάλη βεράντα καλυμμένη με πλακάκια συνολικά 60 τ.μ. όπου μπορείτε να ατενίζετε τα ήρεμα σμαραγδένια νερά της θάλασσας.
Το κάτω επίπεδο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο που παρέχει επίσης έναν καναπέ-κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ξεχωριστό μπάνιο, μια ευρύχωρη παιδική χαρά που προσφέρει ένα τραπέζι πινγκ πονγκ και δύο καναπέδες-κρεβάτι, μια αποθήκη, ένα ξεχωριστό wc επισκεπτών, ένα πλυσταριό. Οι εσωτερικοί χώροι είναι πολύ ευρύχωροι και ευάεροι με άπλετο φως να περνά από τα μεγάλα παράθυρα. Έχει επίσης δοθεί μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των υλικών: τα πλαίσια είναι από ξύλο Niagkon με γερμανικές αξιολογήσεις, τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από μάρμαρο Bratsa και τα δάπεδα με βελανιδιά, καθώς και τα έπιπλα του μπάνιου είναι Moda Bagno.
Το καυτό σημείο αυτής της πολυτελούς παραθαλάσσιας βίλας είναι η μεγάλη ιδιωτική πισίνα 55 τ.μ. με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από τον χώρο της πισίνας που παρέχει ξαπλώστρες κατάλληλες για αναψυχή και ηλιοθεραπεία,ένα μπαρ πισίνας όπου μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας,έναν χώρο χαλάρωσης για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μαγικό ηλιοβασίλεμα,ένα σαλόνι εξοπλισμένο με άνετους καναπέδες, χώρο μπάρμπεκιου όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν διανυκτερεύσεις κάτω από τα αστέρια και το φεγγάρι,το υπαίθριο τραπέζι έτοιμο για τα νόστιμα γεύματά σας συνδυάζεται με τοπικά κρασιά,τον χώρο στάθμευσης.
Ο πανέμορφα διαμορφωμένος κήπος σε όμορφες περιοχές με γρασίδι,παρτέρια και λιθόστρωτα μονοπάτια που εξασφαλίζουν ησυχία,ιδιωτικότητα,ηρεμία και γαλήνη.
Η λεπτομέρεια που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι ο εξωτερικός χώρος έχει πέργκολα και έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη προσοχή στην έξυπνη σκίαση, ώστε να είναι άνετος ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο θερμών ημερών του καλοκαιριού. Επιπλέον, σε αυτό ο εξωτερικός χώρος έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να φιλοξενήσουν πολυτελή πάρτι και γκαλά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2777389 - 19/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή