Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γεροπόταμος
  • € 800.000
  • 5+
  • 264
  • 3+
Περιγραφή
Αυτό το κατάλυμα προς πώληση, απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το συγκρότημα βρίσκεται στον Πάνορμο Ρεθύμνου και προσφέρει καταλύματα με αίθριο ή μπαλκόνι, Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δορυφορικά κανάλια, εποχική εξωτερική πισίνα και κήπο.
Το ακίνητο διαθέτει επτά διαφορετικές μονάδες, 1 οικογενειακό διαμέρισμα με δυο κρεβατοκάμαρες, 1 μικρή μεζονέτα δυο υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, 1 διαμέρισμα με θέα στη πισίνα, 1 διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα και την πισίνα, 1 πολυτελές διαμέρισμα, 1 διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και θέα στην πισίνα και 1 στούντιο με θέα στη θάλασσα επίσης. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα.
Το ξενοδοχείο διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα ενώ απέχει 250μ. από την παραλία. Υπάρχει επίσης επιπλέον δόμηση 400 τ.μ.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σε απόσταση 62χλμ. από το κατάλυμα.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0474 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
264 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1989
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή