Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κεφαλονιά
  • € 950.000
  • 309
  • 3+
Περιγραφή
Διατίθονται πρός πώληση α) Ξενοδοχειακή εγκατάσταση κατασκευής 2006 σε δύο επίπεδα 244 τμ αποτελούμενη από 8 υπνοδωμάτια,8 WC,8 μπάνια,2 σαλόνια,8 κουζίνες,με κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες,αποθήκη,κλιματισμός,πλήρως επιπλωμένη,ηλιακός θερμοσίφωνας με μποιλερ,κήπος,με θέα απεριοριστη,,κάμερες ασφαλείας,επενδυτικό,σοφίτα,παρκινγκ.
β)Κατάστημα υγειονομικής χρήσης με αποθήκη 30 τμ και 35 τμ αποθηκευτικός χώρος σε 2 επίπεδα εντός του ίδιου οικοπέδου 4.920 τμ με 1 WC, 2 μπάνια,1 κουζίνα,πλήρως επιπλωμένο με κλιματισμό.

Αυτό το κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία και βρίσκεται, μόλις 50μ. από την παραλία της Αγίας Βαρβάρας, η οποία έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Τα στούντιο και διαμερίσματα παραδοσιακής επίπλωσης βρίσκονται δίπλα στο ποτάμι που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο.
Οι μονάδες του είναι ευρύχωρες και διαθέτουν όλες τηλεόραση και κλιματισμό. Το ιδιωτικό μπαλκόνι έχει θέα στον κήπο, στο βουνό και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ακριβώς δίπλα στο κατάλυμα υπάρχει εστιατόριο που σερβίρει ελαφριά γεύματα και ποτά. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα με βάση το κρέας, καθώς επίσης και ντόπιο κρασί και βιολογικά προϊόντα. Η παραλία γνωστή για τις ψαροταβέρνες της, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

Για την υπόδειξη του ακινήτου υπάρχει κοστος 150 ευρώ πλέον ΦΠΑ το οποίο αφαιρείται από την μεσιτική μας αμοιβή εφόσον πραγματοποιηυεί η πώληση και είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ *.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
DPR-1449 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
309 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
15 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή