Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΒεγορίτιδαΜακεδονίας
  • € 1.015.000
  • 5+
  • 510
  • 3+
Περιγραφή
Συγκρότημα τριών διαμερισμάτων 1ου και 2ου ορόφου με επι πλέον δύο ημιυπόγεια.
Το διαμέρισμα του 2ου ορόφου είναι εμβαδού 190μ2 με 3 υπνοδωμάτια μεγάλο σαλόνι και κουζίνα, τα δύο διαμερίσματα του 1ου ορόφου είναι εμβαδού 75μ2 έκαστο με ένα υπνοδωμάτιο σαλόνι και κουζίνα έκαστο. Υπάρχει ανεξάρτητο play room στο ημιυπόγειο εμβαδού 70μ2 με δική του τουαλέτα και αποθηκευτικός χώρος εμβαδού 70μ2 (ξύλα, λεβητοστάσιο, δεξαμενή νερού, φίλτρα νερού κλπ. Οι δύο ημιυπόγειοι χώροι είναι πολύ φωτεινοί με παράθυρα φωτισμού και αερισμού. Οι κοινόχροιστοι χώροι είναι επί πλέον 40μ2. Τα διαμερίσματα είναι ανεξάρτητα φουλ επιπλωμένα πολυτελώς. Κάθε δωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο με υδρομασάζ και σάουνα, κάθε διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακό τζάκι.
Αριθμός δωματίων 5. Αριθμός κουζινών 3. Αριθμός μπάνιων 6. Το ακίνητο διαθέτει 3 εσωτερικά πάρκινγκ στην αυλή και εσωτερική στοά, η θέα του είναι ανεμπόδιστη και απεριόριστη εμπρός και πίσω, είναι στο κέντρο του χωριού δίπλα στην εκκλησία με είσοδο από πλακοστρωμένο φαρδύ δρόμο 10μ. Το ακίνητο κατασκευάστηκε με οικοδομική άδεια, διαθέτει σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος με πλήρη αντισεισμική μελέτη. Επίσης διαθέτει πλήρη θερμομόνωση και υγρομόνωση.
Διατίθεται μόνο ολόκληρο και αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία τόσο για χειμερινές διακοπές όσο και για εκμετάλλευση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2788501 - 30/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
510 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.015.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης