Duplex, άριστη κατάσταση, 174 τμ, Κέντρο, Παμβωτίδα

Παμβωτίδα
  • € 260.000
  • 3
  • 174
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΑΤΣΙΚΑ: Πωλείται μεζονέτα, τριών επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 174 τ.μ. Αναλυτικότερα, στο ισόγειο υπάρχει ένα αυτόνομο διαμέρισμα (δυάρι), 42 τ.μ., αποθήκη, λεβητοστάσιο, μία θέση παρκινγκ και εξωτερική σκάλα όπου πηγαίνουμε στο κυρίως διαμέρισμα (130 τμ). Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη το 2006 και έχει γίνει ολική ενεργειακή αναβάθμιση μέσω προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» το 2021.

Το διαμέρισμα του ισογείου αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου (με δικό του λέβητα), boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και έχει αναβαθμιστεί ενεργειακά (θερμοπρόσοψη-κέλυφος). Είναι βαμμένο και τα δάπεδα είναι από πλακάκι.

Στο κυρίως διαμέρισμα, το πρώτο επίπεδο αποτελείται από ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα wc και αποθήκη. Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο όπου είναι δύο υπνοδωμάτια και το κυρίως μπάνιο. Υπάρχει και τρίτο επίπεδο (σοφίτα) όπου είναι αδιαμόρφωτη και χρησιμοποιείται για αποθηκευτικό χώρο. Μπορεί όμως να διαμορφωθεί σε υπνοδωμάτιο. Στην πρόσoψη του κτιρίου υπάρχουν μεγάλες βεράντες με τέντες που προσφέρουν χαλάρωση και θέα στο βουνό και λίμνη.

Έχει αυτόνομη θέρμανση ρεύματος (αντλία θερμότητας) που συνδυάζεται με ηλιακές πλάκες, ενεργειακό τζάκι, κλιματιστικά και boiler. Στο ακίνητο είναι εγκατεστημένο φωτοβολταϊκό σύστημα (5 KW) που του παρέχει ενεργειακή αυτονομία. Επίσης έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και έχει γίνει ενεργειακή αναβάθμιση (θερμοπρόσοψη-κέλυφος).

Διαθέτει συναργερμό, εξωτερικές κάμερες ασφαλείας και εγκατάσταση για δορυφορική. Το ακίνητο είναι smart home και ελέγχονται όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, η αντλία θερμότητας, τα φώτα, οι πρίζες και τα ηλεκτρικά ρολά σκίασης μέσω smartphone. Είναι βαμμένη και τα δάπεδα είναι από πλακάκι.

Η μεζονέτα είναι στο λόφο της Ανατολής, στα όρια Ανατολής-Κατσικάς, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας και διαθέτει πανοραμική θέα και ηρεμία, καθώς βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή. Βρίσκεται κοντά σε σχολείο, τράπεζα, φαρμακείο, σούπερ-μάρκετ, φούρνο, καφετέριες κ.α. Είναι ιδανική για οικογένειες ή για επένδυση.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 260.000€

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α-5012


Μεσιτικό γραφείο REBS
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 135, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
Τηλ.: 2651072052
Email: rebs.info1@gmail.com
Web: www.rebs.gr

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α-5012 - 05/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
174 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή