Duplex, άριστη κατάσταση, 235 τμ, Εύμοιρο, Ξάνθη

Ξάνθη
  • € 250.000
  • 5
  • 235
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελής μεζονέτα 3 επιπέδων,υπόγειο,1ος και 2ος όροφος, 235τμ συνολικά στο Εύμοιρο της Ξάνθης. Η κατοικία είναι αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη από τον Δημήτρη Τσίτσο.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 1 άνετο σαλόνι με ενεργειακό-αερόθερμο τζάκι, ξεχωριστή κουζίνα με εντοιχισμένο ψυγείο, φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, Κεραμικές εστίες, απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο ρούχων, 1 master bedroom με δικό του μπάνιο, 1 WC, αίθριο με φυσούνα και γυάλινη οροφή από ενεργειακά τζάμια. Ο χώρος του αιθρίου είναι και θερμαινόμενος με fan-coil. Ο δεύτερος όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με μεγάλες ξύλινες ντουλάπες και 1 μπάνιο. Η θέρμανση της μεζονέτας είναι ενδοδαπέδια με αντλία θερμότητας.
Η κατοικία είναι επενδεδυμένη με δάπεδα εξαιρετικής αντοχής από γρανιτοπλακάκι και ξύλο στις κρεβατοκάμαρες, ξύλινα κουφώματα της εταιρίας VITRA με ενεργειακά τζάμια, αρχιτεκτονικός φωτισμός όλων των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ηλεκτροκίνητα παντζούρια στα ψηλά σημεία του κτιρίου όπως και βαρέως τύπου ηλεκτροκίνητο παντζούρι προς τον βορρά, εσωτερικά συστήματα σκίασης από πλενόμενες περσίδες, custommade inox κάγκελα εξωτερικά και εσωτερικά, ξύλινη εσωτερική επένδυση οροφής με ψευδαίσθηση εμφανούς κεραμοσκεπής και γυάλινη οροφή στο μπαλκόνι από τζάμια ασφαλείας και συναγερμό.
Η πρόσβαση στην κατοικία γίνετε μέσω μίας πόρτας ασφαλείας με ειδική ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά και ιδιωτικού ασανσέρ που εξυπηρετεί όλους τους ορόφους (από το υπόγειο έως τον 2ο όροφο).
Επίσης διαθέτει υπόγειο με κλειστό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου και γκαραζόπορτα με μηχανισμό. Τα κουρακλέ του υπογείου εξασφαλίζουν αερισμό και φωτισμό στον χώρο. Υπάρχει Fan-coil για θέρμανση ή δροσιά στο υπόγειο.
Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για οικογένεια, σε όμορφη τοποθεσία σε μικρή απόσταση από την Ξάνθη.

***ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. Η νόμιμη μεσιτική αμοιβή για την ενοικίαση διαμερίσματος ανέρχεται σε μισό ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,για την ενοικίαση επαγγελματικού χώρου ένα ενοίκιο πλέον το ΦΠΑ 24%,ενώ για την πώληση διαμερίσματος, επαγγελματικού χώρου, οικοπέδου, αγροτεμαχίου, την ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΜΟΙΒΗ πλέον το ΦΠΑ 24%.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2795701 - 12/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
235 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή