Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜηλιέςΒυζίτσα Πηλίου
  • € 425.000
  • 5+
  • 720
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται ημιτελές συγκρότημα κατοικιών 720τμ, στον θαυμάσια διατηρημένο παραδοσιακό οικισμό της Βυζίτσας.
Η Βυζίτσα σκαρφαλωμένη στις κατάφυτες νοτιοδυτικές πλαγιές του Πηλίου 30 χιλιόμετρα από το Βόλο, ανάμεσα στις Μηλιές και τις Πινακάτες, σε υψόμετρο 500 μέτρων, είναι ένας από τους καλύτερα διατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας. Τα ανακαινισμένα αρχοντικά, οι πέτρινες εκκλησίες του 18ου αιώνα, τα καλντερίμια και οι κρήνες συνθέτουν ένα ζωντανό μουσείο της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής.
Το οικόπεδο έχει έκταση1080 τμ, και το συγκρότημα αποτελείται από 3 κτίρια κατοικιών, διακριτικά ενταγμένα στον ιστό του χωριού. Όλες οι κατοικίες έχουν μαγευτική θέα στο Παγασητικό κόλπο.
Το συγκρότημα είναι διαμορφωμένο σε πολλά επίπεδα και υπάρχει ευελιξία στην μετατροπή της διαρρύθμισης του εσωτερικού των κατοικιών, στην φάση αυτή της κατασκευής, έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις απαιτήσεις του αγοραστή.
Οι εννέα κατοικίες είναι όλες διαφορετικές μεταξύ τους και ως προς το εμβαδόν(από 48 ως 92 τετραγωνικά μέτρα) και ως προς τη διαρρύθμιση (στούντιο, μεζονέτες, διαμερίσματα).
Το συγκρότημα διαθέτει ιδιωτικές αυλές για κάθε κατοικία, αποθήκη, κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους, καθώς και 6 χώρους στάθμευσης με άμεση πρόσβαση από κοινοτική οδό.
Τα στοιχεία και οι μορφές της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής έχουν προσαρμοστεί στις σύγχρονές απαιτήσεις για την δημιουργία λειτουργικών σπιτιών που καλύπτουν τις επιθυμίες και τις ανάγκες όσων επιλέξουν τον μαγευτικό αυτό τόπο ως εξοχικό καταφύγιο ή ακόμη και ως μόνιμη εγκατάσταση.
Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν στις όψεις και το εσωτερικό των σπιτιών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
vz01 - 10/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
720 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 425.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή