Duplex, νέα, 130 τμ, Κέντρο, Βριλήσσια

Βριλήσσια
  • € 500.500
  • 4
  • 130
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Το διαμέρισμα αναπτύσσεται στον 2ο και 3ο όροφο.
Θα αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι και κλειστή ή ανοιχτή κουζίνα, ανάλογα με την προτίμηση του αγοραστή. Θα διαθέτει επίσης ένα κύριο υπνοδωμάτιο με πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο στον 3ο όροφο, δύο υπνοδωμάτια, δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια ή ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο πλυντηρίου (προαιρετικά).
Θα διαθέτει ενεργειακό πιστοποιητικό κλάσης Α και θα περιλαμβάνει αυτόνομη αντλία θερμότητας θέρμανσης/ψύξης, ενδοδαπέδια θέρμανση συνδεδεμένη με την αντλία θερμότητας, θερμομόνωση για την ελαχιστοποίηση των ενεργειακών απωλειών - εξωτερική θερμοπρόσοψη 10cm καθώς και ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
Θα παρέχει υψηλής αισθητικής τζάκι βιοαιθανόλης, φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς καμινάδα, εξαερισμό & ανάγκη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Θα διαθέτει επίσης ηλεκτρικά ρολά μόνο στα υπνοδωμάτια.
Τα δάπεδα του διαμερίσματος θα είναι ημιμασίφ δρυς στο σαλόνι και τα υπνοδωμάτια. Θα τοποθετηθεί κουζίνα που θα συνδυάζει εργονομία και αισθητική μάρκας της επιλογής του αγοραστή. Θα διαθέτει δύο μπάνια με ντους ή μπανιέρα της επιλογής του, με πλακάκια και είδη υγιεινής που χαρακτηρίζονται από υλικά υψηλής ποιότητας. Τα δύο μπάνια θα είναι εξοπλισμένα με κρεμαστούς νιπτήρες.
Θα διαθέτει παράθυρα μεγάλου μεγέθους για μεγιστοποίηση της θέας, με μεγάλες βεράντες/μπαλκόνια με υψηλής αισθητικής στηθαία από γυαλί ή άλλο οικοδομικό υλικό τύπου ισοδύναμης ποιότητας και αξίας.
Διαθέτει δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και έναν υπόγειο αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 10 m². Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης θα έχει μία είσοδο και μία έξοδο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02P4NV
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.500
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή