Μονοκατοικία βίλα, νέα, 200 τμ, Άγιος Κήρυκος, Αρκάδι Ζακύνθου

Αρκάδι Ζακύνθου
  • € 1.370.000
  • 5+
  • 200
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στο κέντρο της Ζακύνθου, στο γαλήνιο καταπράσινο χωριό του Αγίου Κήρυκου διατίθεται προς πώληση πολυτελής νεόκτιστη βίλα με συνολική επιφάνεια 200 τ.μ. τοποθετημένη σε οικόπεδο 1,5 στρέμματος εν μέσω ελαιώνων, με εξαιρετική θέα προς τα πράσινα βουνά που την περιβάλλουν και απόλυτη ησυχία.

Πρόκειται για μια ευρύχωρη πολυτελή εξοχική κατοικία ανατολικού προσανατολισμού, 4 συνολικά υπνοδωματίων, με μοντέρνα minimal διακόσμηση και επίπλωση. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να καλύπτει στο ακέραιο σύγχρονες οικιστικές ανάγκες και να προσφέρει στους ιδιοκτήτες της μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας λόγω των μεγάλων σχεδιασμένων ανοιγόμενων γυάλινων μετώπων με λεπτά προφίλ αλουμινίου με πανοραμική θέα σε έναν υπέροχο σχεδιασμένο κήπο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Είναι κατασκευής 2020 (αποπερατωμένη το 2022) με ιδιωτική πισίνα με λειτουργία τζακούζι και πολλές ανέσεις. Εκτείνεται σε 2 επίπεδα με πανοραμική θέα σε καταπράσινους λόφους από όλα τα επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 8 άτομα.

Η διαμόρφωση των χώρων είναι η ακόλουθη:

• Ισόγειο 100 τ.μ.: Ενιαίος χώρος για τραπεζαρία και σαλόνι (με μεγάλο καναπέ διαστάσεων 3,30 x 2,40) που ακολουθείται από μια πλήρως εξοπλισμένη σύγχρονη κουζίνα – ένας πολύ ευχάριστος φωτεινός κοινόχρηστος χώρος. Από αυτόν τον μεγάλο ανοιχτό χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις μεγάλες εξωτερικές βεράντες, στον κήπο και στη μεγάλη πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντους.

• 1ος όροφος 100 τ.μ.: 3 υπνοδωμάτια – όλα με διπλό κρεβάτι, ένα εκ των οποίων ιδιαίτερα ευρύχωρο με king size διπλό κρεβάτι και συνολικά 25 τ.μ. ιδιωτικού χώρου. Τα δύο υπνοδωμάτια έχουν δική τους μεγάλη βεράντα 3 μέτρα με θέα την πισίνα, και το 3ο βεράντα με θέα το βουνό. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκει κανείς ένα εξίσου ευρύχωρο μπάνιο με ντους, δωμάτιο laundry, καθώς και μίνι ψυγείο και εξοπλισμός για καφέ.

Διαθέτει: αντλία θερμότητας σε κανάλι για ψύξη/θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου αρίστης ποιότητας με διπλά τζάμια και σίτες, μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, θερμομόνωση 7 πόντων, κάμερες, πόρτα ασφαλείας, δεξαμενή 120 κυβικών νερού.

Η κατοικία παραδίδεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές εντοιχιζόμενες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα σπίτι προσβάσιμο σε άτομα περιορισμένης κινητικότητας, καθώς υπάρχει μια ράμπα, ένα υπνοδωμάτιο στο ισόγειο και ένα μπάνιο με επαρκή χώρο για να καλύψει ανάγκες ΑΜΕΑ.

Ο περιβάλλον χώρος της κατοικίας είναι πλακοστρωμένος με μεγάλα αντιολισθητικά τσιμεντένια πλακάκια και διαμορφωμένος με τοιχοποιία περιμετρικά του οικοπέδου διανθισμένη από ελαιώνα με παραγωγικά ελαιόδενδρα και πυκνή πράσινη θαμνώδη φύτευση. Ο κυρίως κήπος είναι όμορφα διαμορφωμένος με γκαζόν και περιλαμβάνει μία εξωτερική πισίνα 72 τ.μ. που διαθέτει λειτουργία Jacuzzi και περιβάλλεται από 6 ξαπλώστρες και δύο canopy beds. Οι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν επίσης κτιστό bbq με ψυγείο, καταψύκτη και νεροχύτη, καθώς και σκιασμένο χώρο με γρανιτένιο τραπέζι 8 θέσεων για να απολαμβάνει κανείς τα γεύματά του, εξωτερική ντουζιέρα, ένα υπαίθριο μπάνιο, και μία αποθήκη. Τα μονοπάτια και οι βεράντες γύρω από τη βίλα είναι πλήρως πλακόστρωτα, και επομένως καθαρά, για να κινείται κανείς ανεμπόδιστα στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η είσοδος γίνεται από συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και υπάρχει κλειστός χώρος στάθμευσης 2 αυτοκινήτων.

Ο προσανατολισμός του οικοπέδου είναι ανατολικός και το μικροκλίμα της περιοχής της εξαιρετικό. Η κατοικία απέχει 10 χλμ. από τη χώρα της Ζακύνθου όσο και από πανέμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά, ιδανικές για διάφορα θαλάσσια σπορ, εξερευνήσεις, ψάρεμα ή απλά διακοπές σε ένα ήσυχο τοπίο που συνδυάζει τέλεια βουνό με θάλασσα.

Αποστάσεις:

• Ναυάγιο: 30’
• Αεροδρόμιο: 15’
• Άγιος Νικόλας: 10’

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3052 - 23/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.370.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή