Τεσσάρι ισόγειο, Ελικίστρα, Πάτρα

Πάτρα
€ 400.000
5 δωμάτια
584 m²
3 μπάνια
Όροφος T
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Στην όμορφη και καταπράσινη περιοχή της Περιβόλας, 6 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πάτρας, πωλείται οικοδομή συνολικού εμβαδού 583,68 τ.μ. Βρίσκεται σε οικόπεδο των 600 τ.μ. (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ).
Αποτελείται από 3 επίπεδα (Το υπόγειο των 233,08 τ. μ, το ισόγειο με την κυρίως κατοικία των 229,38 τ. μ και τον πρώτο όροφο των 121,22 τ. μ ημιτελές διαμέρισμα. Η οικοδομή βρίσκεται σ 'ένα καταπράσινο διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν, δένδρα εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματου ποτίσματος. Για όμορφες χαλαρωτικές στιγμές της οικογένειας έχει χτιστεί και ψησταριά (BBQ).
Χαρακτηρίζεται από ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους με πλήρη λειτουργική διαρρύθμιση. Αποτελείται από μια μεγάλη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα όπου υπάρχει μια πρόχειρη τραπεζαρία και δικό τζάκι για τις καθημερινές στιγμές μιας οικογένειας, τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα λουτρό και 2 WC μεγάλες βεράντες με θέα και άμεση πρόσβαση στο κήπο.
Διαθέτει: πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, προδιαγραφές για εγκατάσταση ανελκυστήρα, αυτονομία θέρμανσης, κλιματιστικά, τζακούζι, τέντες, αποθήκη.

Στον 1ο όροφο σε ημιτελή κατάσταση έχουμε ένα διαμέρισμα 121,22 τ. μ με προδιαγραφές τριών υπνοδωματίων, ένα λουτρό και ένα wc
Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτρια



Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1378217
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
584 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή