Ξενοδοχείο προς Πώληση

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 370.000
  • 960
  • 3+
Περιγραφή
Σε εξαιρετική τοποθεσία στην Λεπτοκαρυά διατίθεται προς πώληση κτήριο που είναι έτοιμο για ξενοδοχείο.

Έχει έκταση 760 τ.μ. με επιπλέον 200 τ.μ. υπόγειο.
Στον κύριο χώρο διαθέτει τεράστιο χώρο για σαλόνι, εστιατόριο και κουζίνα. Λόγω του ότι ο χώρος είναι ενιαίος, αυτό δίνει ευελιξία στον νέο ιδιοκτήτη να διαμορφώσει τον χώρο κατά τρόπο που να βολεύει το δικό του επιχειρηματικό σχέδιο.

Διαθέτει reception και δική του γεώτρηση.

Υπάρχουν 8 διαμερίσματα έτοιμα.

Διαθέτει καινούργια κουφώματα αλουμίνιου με διπλά τζάμια. Είναι διαμπερές. Τα πατώματα αποτελούνται από πλακάκια και μωσαϊκό.

Διαθέτει κλιμακοστάσιο στο οποίο θα μπορούσε να εγκατασταθεί ασανσέρ.

Διαθέτει μεγάλο υπόγειο 200 τ.μ..

Το κτήριο διαθέτει άδεια για έναν ακόμη όροφο. Στην ταράτσα του κτηρίου υπάρχουν αναμονές έτσι ώστε σε περίπτωση που κτιστεί ακόμη ένας όροφος να είναι εύκολη η εγκατάσταση των απαραίτητων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το κτήριο βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο των 5 στρεμμάτων. Περιβάλλεται από έναν υπέροχό κήπο μοναδικού κάλους που διαθέτει πληθώρα δέντρων, όπως ελαιόδεντρα, κερασιές, αμυγδαλιές, καστανιές, πλατάνια, πεύκα και άλλα.

Τα δέντρα αυτά συνθέτουν ένα πανέμορφο περιβάλλον, έναν επίγειο παράδεισο αλλά προσφέρουν και προστασία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στην υπέροχη θέα τόσο προς τον Όλυμπο όσο και προς τον Θερμαϊκό κόλπο. Η εναλλαγή των εικόνων της άγριας ομορφιάς του βουνού με μαγευτική εικόνα της θάλασσας γοητεύουν τον επισκέπτη.

Ένα επενδυτικό ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία με πολλές δυνατότητες.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12678587 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
960 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή