Duplex Κορίνθου-Επιδαύρου, 201 00, Κάτω Αλμυρή, Κάτω Αλμυρή, Σαρωνικός

ΣαρωνικόςΚορίνθου-Επιδαύρου, 201 00, Κάτω Αλμυρή
  • € 240.000
  • 5
  • 143
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 621812 - Σαρωνικός Λουτρά Ωραίας Ελένης ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. μόνο 90 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 80000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 100000 μέτρα - Τιμή: 240.000 € Στα Λουτρά Ωραίας Ελένης , μια όμορφη παραθαλάσσια περιοχή του νομού Κορινθίας, πωλείται μεζονέτα 143 τ.μ. τριών επιπέδων.
Το πρώτο επίπεδο (ημιυπόγειο) αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα wc.
Το δεύτερο επίπεδο (ισόγειο), αποτελείται από καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία και ημι-ξεχωριστή κουζίνα. Από το σαλόνι υπάρχει άμεση πρόσβαση σε άνετη βεράντα δεντροφυτεμένη με διάφορα καλλωπιστικά φυτά. Το τρίτο επίπεδο (πρώτος όροφος) αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνι με θέα θάλασσα και ένα μπάνιο. Από τον διάδρομο υπάρχει πρόσβαση και σε τρίτο μπαλκόνι από την πίσω πλευρά με θέα βουνό. Η μεζονέτα κατασκευάστηκε το 2010 και είναι σε άριστη κατάσταση. Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κιγκλίδωμα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά (A/C) στα υπνοδωμάτια, τζάκι, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας τέντες και συναγερμό. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι και η πλεονεκτική του θέση αφού βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περιοχή με καλό κλίμα, απέχει μόλις 90 μέτρα από την παραλία, 80 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από όλα τα εμπορικά σημεία, φαρμακεία και super market της περιοχής χωρίς να χρειάζεται η μετακίνηση με το αυτοκίνητο.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Alex Roys - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 698 00 33022 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com - roys@argolida-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
621812 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή