Μονοκατοικία βίλα Κάτω Βέργα, Παραλία Βέργας, Καλαμάτα

ΚαλαμάταΚάτω Βέργα
  • € 1.750.000
  • 5+
  • 510
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Μοναδική πέτρινη βίλλα 510τμ με απίστευτη θέα στην Βέργα Καλαμάτας.

Η υπέροχή αυτή κατοικία ανήκει στα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Βρίσκεται στην Βέργα, το πιο ακριβό και κοσμοπολίτικο προάστιο της Καλαμάτας και έχει μαγική, πανοραμική θέα του Μεσσηνιακού κόλπου. Είναι μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, 1 χλμ. από την κοντινότερη παραλία και 15 χλμ. από το αεροδρόμιο (που πραγματοποιούνται πολλές πτήσεις για ευρωπαϊκές πόλεις).

Η βίλλα βρίσκεται σε οικόπεδο 4,650 τ.μ. και αποτελείται από δύο επίπεδα, το βασικό ισόγειο επίπεδο που είναι 266 τ.μ. και βρίσκουμε τεράστιο ενιαίο χώρο σαλόνι και τραπεζαρία με υπέροχο μαρμάρινο τζάκι, υπερυψωμένο δεύτερο σαλόνι με δεύτερο τζάκι, μεγάλη σύγχρονη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια (το ένα με ένα ακόμα τζάκι), γραφείο (που μπορεί να γίνει 4ο υπνοδωμάτιο), WC, μεγάλο μπάνιο με τζακούζι αλλά και ντουζιέρα και αποθήκη – δωμάτιο καθαριότητας. Όλα τα υπνοδωματια και τα σαλόνια έχουν μπαλκονόπορτες που οδήγούν στον εξωτερικό ΄χωρο και απολαμβάνουν την υπέροχη θέα.

Το υπόγειο – 244 τ.μ. - αποτελείται από ένα δωμάτιο 35 τ.μ. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητο studio ή παιδότοπο ή άλλη χρήση, από αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, 2 μπάνια, σάουνα, αποθήκες και κλειστό πάρκινγκ 4-5 αυτοκινήτων με υπόγειο τούνελ που οδηγεί στην είσοδο του οικοπέδου.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει στεγασμένος χώρος με BBQ και παραδοσιακό φούρνο, περιμετρικές πλακόστρωτές αυλές και πέτρινοι τοίχοι, χώρος με γκαζόν και υπό κατασκευή νέα πισίνα. Επίσης υπάρχει μελέτη για ελικοδρόμιο στην άκρη του οικοπέδου. Το υπόλοιπο οικόπεδο απλώνεται σε τρία επίπεδα με πολλά δέντρα.

Η κατοικία αυτή είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα και πέτρινα τοιχία πάχους 50 πον., ιδιαίτερα υψηλών στάνταρ κατασκευής και έχει μεταξύ άλλων αυτονομία θέρμανσης σε κάθε επίπεδο, μεγάλη μονάδα αυτόνομής ψύξης, δεξαμενή νερού και ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες:

EASYHOME
Μεσιτικό γραφείο ακινήτων
Φραντζή 18 κ Αριστομένους - Καλαμάτα
Κιν. 698 190 9005
Τηλ. 27210 22122
E-mail: hello@easyhome.com.gr
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easyhome.com.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-246 - 08/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
510 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή