Μονοκατοικία βίλα 162 τμ, Σοφικό, Σολύγεια

Σολύγεια
  • € 880.000
  • 5
  • 162
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Στην μοναδική φυσική ομορφιά της περιοχής του Αμονίου, λίγα μέτρα από την παραλία Μεγάλο Αμόνι διατίθεται προς πώληση μοντέρνα κατοικία δύο επίπεδων με συνολική δόμηση  162 μ2 σε δικό της οικόπεδο 1.170 μ2. Η κατοικία βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και προσφέρει εκπληκτική θέα.

Κατασκευασμένη με ποιοτικά υλικά και καλή μόνωση της τοιχοποιίας, και σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει (με τα πολλά ανοίγματα και τις ευρύχωρες βεράντες) ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από οποιοδήποτε σημείο της.

Η κατοικία συνολικά προσφέρει 3 υπνοδωμάτια master με τα δικά τους λουτρά (δύο εκ των οποίων και με walking closet), 1 δωμάτιο υπηρεσίας, 1 μπάνιο, άνετο καθιστικό, ξεχωριστό δωμάτιο με εντοιχισμένη ιταλική κουζίνα και μία αποθήκη.

Η διαρρύθμιση της κατοικίας είναι η ακόλουθη:
• Ισόγειο: ενιαίο σαλόνι-κουζίνα με έξοδο σε σκεπαστή βεράντα 80 τ.μ. με 10 μ. πρόσοψη στο Μεγάλο Αμόνι και πανοραμική θέα σε καταπράσινο πευκοδάσος και τη θάλασσα - ένας πραγματικά υπέροχος χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας, 1 master υ/δ υπηρεσίας (με μονό κρεβάτι), μπάνιο με laundry που έχει δική του έξοδο στην πίσω πλευρά του κήπου.
• Μαρμάρινη σκάλα οδηγεί σε εσωτερική βεράντα με αίθριο απ' όπου βρίσκονται στα δωμάτια του 1ου ορόφου: 1 ευρύχωρο master υπνοδωμάτιο με τζακούζι και walking closet, 2 ακόμα master υπνοδωμάτια - ένα εκ των οποίων με walking closet επίσης. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει έξοδο σε δική του βεράντα που βλέπει θάλασσα. 

Επιπλέον, η εξαιρετική αυτή βίλα διαθέτει καλοριφέρ (πετρέλαιο), μονάδες κλιματισμού για θέρμανση και ψύξη σε κάθε δωμάτιο, κουφώματα αλουμινίου αρίστης ποιότητας με διπλά τζάμια και σίτες και ηλεκτρικά παντζούρια, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα, πολύ μοντέρνα κουζίνα με κόκκινη λάκα και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές εντοιχιζόμενες, δεξαμενή νερού 60 κυβικών, πόρτες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού.

Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από ένα ημι-διαμορφωμένο κήπο, δίπλα στην κατοικία βρίσκει κανείς bbq και μεγάλη εξωτερική αποθήκη 80 τ.μ. Έχει προβλεφθεί υποδοχή για εξωτερικό ασανσέρ για ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα - ενώ στην κάτω πλευρά του οικοπέδου μονοπάτι 200 μ. οδηγεί στην παραλία του Μεγάλου Αμονίου.  Το οικόπεδο περιλαμβάνει ακόμα ανοιχτό γκαράζ με στέγαστρο δίπλα στην κατοικία και οροθετείται από περίφραξη.

Η κατοικία παραδίδεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Είναι σημαντικό να αναφερθεί, τέλος, ότι το ακίνητο διατηρεί και υπόλοιπο δόμησης.

Βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακό σημείο διότι η θέα είναι ανεμπόδιστη και απέχει μόλις 200 μέτρα από μία υπέροχη παραλία, 50 μέτρα σε κάθετη γραμμή από την θάλασσα, 7 χλμ. από την κοντινότερη πόλη και 120 χλμ. από την Αθήνα.

Ιδανικό για όσους επιζητούν έναν επίγειο παράδεισο σε ένα ήρεμο, καταπράσινο περιβάλλον.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
3030 - 23/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
162 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 880.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή