Ξενοδοχείο προς Πώληση

Παραλία
  • € 1.650.000
  • 844
  • 3+
Περιγραφή
Στην παραλία Κατερίνης στο ποιο τουριστικό μέρος του Νομού Πιερίας διατίθεται προς πώληση Ξενοδοχείο με ισόγειο γωνιακό κατάστημα.

Είναι σε εξαιρετικά πλεονεκτική τοποθεσία, δίπλα στην πλατεία. Είναι υπερπολυτελείας σε άριστη κατάσταση, προσφάτως ανακαινισμένο.

Αποτελείται από 5 επίπεδα. Το ισόγειο έχει εμβαδό 264 τ.μ. από τα οποία τα 30 τ.μ. είναι reception ενώ τα υπόλοιπα 234 τ.μ. είναι το γωνιακό το μαγαζί.

Κάθε όροφος έχει εμβαδό 145 τ.μ. Στον πρώτο όροφο έχει γίνει ένα διαμέρισμα. Διαθέτει συνολικά 16 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα.

Είναι σπάνια επενδυτική ευκαιρία. Υπερπολυτελής ξενοδοχείο με μεγάλο γωνιακό μαγαζί στην καρδιά της Παραλίας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το εμπόρευμα του μαγαζιού.

Η παραλία θεωρείτε και είναι το ποιο τουριστικό μέρος του Νομού Πιερίας με παρατεταμένη τουριστική περίοδο από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε βδομάδα, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες του Εξωτερικού.

Επενδυτικά ακίνητα σε τόσο πλεονεκτική τοποθεσία και σε τόσο άριστη κατάσταση δεν γίνονται συχνά διαθέσιμα στην Παραλία Κατερίνης.

Είναι μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12715255 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
844 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή