Μονοκατοικία βίλα Κέντρο, Κέντρο, Σούδα

ΣούδαΚέντρο
  • € 320.000
  • 4
  • 140
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Χανιά, Σούδα, Πολυτελής Βίλα 140 τμ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Η βίλα αποτελείται από 3 επίπεδα, είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά είδη.
Στο ισόγειο βρίσκεται ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια μοντέρνα κουζίνα, τραπεζαρία με τζάκι, ένα μπάνιο και μια εσωτερική αυλή περίπου 25τμ με μπάρμπεκιου, τζακούζι 5 ατόμων, ντους, τηλεόραση κ.α. που προσφέρει ιδιωτικότητα και ήρεμες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη φασαρία της πόλης και ταυτόχρονα μόλις 5,7χλμ από το κέντρο Χανίων. Η πλησιέστερη οργανωμένη παραλία απέχει 500μ από το ακίνητο.
Στη είσοδο υπάρχει μια υπέροχη βεράντα με παραδοσιακό πέτρινο ξυλόφουρνο και χώρο για να καθίσει κάποιος και να απολαύσει το πρωινό του.
Στον πρώτο όροφο συναντάμε 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια – το ένα με δικό του τζακούζι και μεγάλη βεράντα με θέα βουνό και θάλασσα, και ένα ακόμα μπάνιο. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται το μάστερ υπνοδωμάτιο με δικό του τζακούζι και WC.
Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλες ντουλάπες, τηλεοράσεις, τα δύο εξ’αυτών διαθέτουν μικρό χώρο γραφείου.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πέτρινη, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή. Διαθέτει δάπεδα από πλακάκι, κλιματισμό, ηλιακό, τζάμια ασφαλείας, ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας, πόρτα ασφαλείας, έπιπλα εξωτερικών χώρων, σύστημα βιντεοπαρακολούθησης, δορυφορική κεραία, ηλεκτρική ανοιγοκλειόμενη πέργκολα. Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση καθώς συντηρείται επαρκώς εξωτερικά και εσωτερικά κάθε χρόνο.
Επενδυτικό, κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωση ή και για γενική κατοικία.
Έτος κατασκευής: 2008.

Η Σούδα είναι ένα φυσικά προστατευμένο λιμάνι, 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης των Χανίων και είναι το κύριο λιμάνι του νομού Χανίων. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου και λόγω της γεωγραφικής του θέσης αποτελούσε ανέκαθεν στρατηγικό σημείο. Υπάρχουν καθημερινά πλοία για τον Πειραιά και είναι επίσης ένας από τους κύριους σταθμούς των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται τη Μεσόγεια. Η Σούδα είναι ο μεγαλύτερος φυσικός κόλπος της Μεσογείου και θα σας κάνει να ερωτευτείτε το νησί της Κρήτης. Παρέχει κάθε είδους καταλύματα και ψυχαγωγία και θα βρείτε καθημερινή μεταφορά με λεωφορείο στα Χανιά. Η αμμώδης παραλία του Βλητέ είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου και της Μάχης της Ελλάδας, το λιμάνι ήταν ο στόχος μιας ιταλικής επιδρομής εναντίον του συμμαχικού ναυτικού στο πλαίσιο της Μεσογειακής Εκστρατείας. Μετά τον πόλεμο, ιδρύθηκε η ναυτική βάση, περίπου την ίδια περίοδο με την είσοδο της Ελλάδας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Η Ναυτική Βάση του κόλπου της Σούδας καταλαμβάνει έκταση 500 εκταρίων, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών στρατώνων πυροβολικού της 5ης Μεραρχίας Πεζικού του Στρατού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
709 - 07/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή