Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά
  • € 11.000/μήνα
  • 1.827
  • 3+
Περιγραφή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΜΑΝΙ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΤΙΡΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ - Στον Πειραιά, σε ένα ιδιαίτερα κομβικό σημείο εισόδου προς το κέντρο του Πειραιά αλλά και προς το λιμάνι.

Το κτίριο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 700 μ. από το λιμάνι του Πειραιά και τον σταθμό ΗΣΑΠ Πειραιά σε κεντρική οδική αρτηρία, πλησίον στάσης τραμ.

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΧΩΡΟΙ συνολικής επιφάνειας 1.827 τ.μ., Ισογείου, Ά και Β' ορόφου (100 τ.μ., 861 τ.μ. + 866 τ.μ.), σε κτίριο βαριάς κατασκευής, πολύ ψηλοτάβανο, με πολύ μεγάλου μήκους προσόψεις και απεριόριστη θέα. Με πλήρως ανεξάρτητη πρόσβαση από το ισόγειο.

Η πρόσβαση προς τους ορόφους, επιτυγχάνεται από κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα στο νοτιοδυτικό τμήμα του κτιρίου, ενώ υπάρχει και μεταλλικό εξωτερικό κλιμακοστάσιο (έξοδος κινδύνου) στο βορειοανατολικό τμήμα του κτιρίου. Κεντρικά το κτίριο έχει μεγάλο φωταγωγό στο επίπεδο του Ά και Β’ ορόφου, που βοηθά στον φωτισμό και αερισμό των χώρων.

Πολύ φωτεινοί χώροι, ανοικτού και κλειστού σχεδιασμού, με μεγάλα ανοίγματα, κουφώματα αλουμινίου ανοιγόμενα, ψευδοροφές, κουζινες, χώροι υγιεινής, server room. αποθηκευτικοί χώροι.

Ισόγειο 100 τ.μ.

Ο Ά όροφος, έχει επιφάνεια 860,86 τ.μ. αποθηκών και 23,38 τ.μ. κοινόχρηστων χώρων. Είναι αδιαμόρφωτος εσωτερικά, με εμφανή μπετά και τοιχοποιία και περιλαμβάνει εξωτερικά ανοίγματα σε ύψος από 2μ. και άνω με κουφώματα αλουμινίου και υαλοπίνακες. Συνεπώς χρήζει αποπεράτωσης και διαμόρφωσης για την χρήση του. Είναι ψηλοτάβανος χώρος, με ύψος 4 μ. περίπου.

Ο Β΄ όροφος έχει καθαρή επιφάνεια 866,19 τ.μ,. είναι ψηλοτάβανος επίσης και περιλαμβάνει υπερυψωμένα δάπεδα με θυρίδες για δομημένη καλωδίωση, ψευδοροφές με αεραγωγούς και περιμετρικές τοπικές μονάδες στους περισσότερους χώρους. Γενικότερα ο χώρος είναι διαμορφωμένος ως κλειστού τύπου με αρκετούς επιμέρους γραφειακούς χώρους εκατέρωθεν διαδρόμων που διατρέχουν όλο τον όροφο. Περιλαμβάνει επίσης χώρους υγιεινής, κουζίνα και μικρούς βοηθητικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι χώροι θα διαμορφωθούν κατάπιν συμφωνίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, από τον ιδιοκτήτη. Δυνατότητα αλλαγής χρήσης.

Κρίνεται ως κατάλληλο για τις ακόλουθες κατηγορίες χρήσεων:

Κτίρια εκπαίδευσης
Πολιτιστικά κτίρια (και εν γένει πολιτιστικές εγκαταστάσεις)
Επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής και μέσης όχλησης
Εγκαταστάσεις αποθήκευσης χαμηλής και μέσης όχλησης
Γραφεία, Τράπεζες, Ασφάλειες, Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας
Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων
Κέντρα τεχνολογικής υποστήριξης επιχειρήσεων
Κτίρια κοινωνικής πρόνοιας (π.χ. γηροκομείο)
Διοίκηση
Αθλητικές εγκαταστάσεις
Εμπορική χρήση

Επίσης, για τους χώρους διατίθενται περί τις 10 θέσεις στάθμευσης (αρκετά περισσότερες κατόπιν συνεννόησης) καθώς και δυνατότητα τμηματικής μίσθωσης.

Ενοίκιο: 11.000 / μήνα

Για άμεση εξυπηρέτηση, καλέστε μας στο 211 0124800 / 6972 811258 - Στείλτε μας email στο info@kspreal.com

Kappasigma Partners - www.kspreal.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2882001 - 14/02/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.827 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 11.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή