Δυάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Αργυρούπολη

Αργυρούπολη
  • € 395.000
  • 3
  • 167
  • 3
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Η κομψότητα συναντά την πρακτικοτητα σε αυτό το διαμπερές διαμέρισμα των 167τμ. Φωτεινό και φιλόξενο, αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ένα επιπλέον δωμάτιο που αποτελεί έκπληξη στον χώρο του καθιστικου. Πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και ένα laundry room επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει την καθημερινοτητα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του διαμερίσματος το γνήσιο αγγλικό τζάκι αντίκα που στεκει στο χωρο, ανάμεσα στο καθιστικό και την τραπεζαρία. Τα μπαλκόνια που περιβάλλουν το διαμέρισμα μπορούν είτε να φιλοξενήσουν βραδυες μπάρμπεκιου, είτε να προσφέρουν χαλαρωτικά απογεύματα υπο το φως του ηλιουβασιλεματος. Τέλεια τοποθεσία, κοντά στα καταστήματα και τις ανέσεις για μια εύκολη διαβίωση. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και φιλόξενο διαμέρισμα, έτοιμο για μετακόμιση, εγγυημένο να προσφέρει ποιότητα στη ζωή σας.

Τοποθεσία: Η Αργυρούπολη στην περιφερειακή ενότητα της Νότιας Αθήνας και αποτελεί τμήμα του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Αργυρούπολη βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και συνορεύει με με τους δήμους του Ελληνικου, της Ηλιούπολης και του Αλίμου με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να έχουν πρόσβαση σε ποικίλες επιλογές όπως καταστήματα, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες.
Προσβασιμότητα: Δύο σταθμοί του μετρό συνδέουν την Αργυρούπολη με το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο. Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02P2HV - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή