Ξενοδοχείο προς Πώληση

Αρτεμίσιο
  • € 2.240.000
  • 983
Περιγραφή
Ξενοδοχείο 3 επιπέδων (ισόγειο 356 τ.μ., α' όροφος 328 τ.μ., β' όροφος 299 τ.μ.) με 25 διαμερίσματα, επιπλέον βοηθητικούς χώρους, κήπο, πισίνα πλήρως εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες, παιδότοπο 15 x 5 μ.,Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο και κουζίνα καθώς και μεγάλες βεράντες. Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, 4 λ. με τα πόδια από την παραλία.
(επιφάνεια οικοπέδου 1600 τ.μ.) "Ενεργειακή κλάση" Γ, A/C, Boiler, Kήπος, Mεγάλες βεράντες, WiFi, Απόσταση από την θάλασσα 400 (m), Επιπλωμένο, Επιφάνεια οικοπέδου 1600τ.μ., Ηλεκτρικά ρολά, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Κατάλληλο για τουριστική ενοικίαση, Πισίνα, Πλησίον παραλίας, Πρόσοψης, Σίτες
Δείτε τα στοιχεία του ακινήτου εδώ : https://www.bkavvalos.gr/pdetails?id=Κ-10980
Για επιπλέον ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ σε Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση www.bkavvalos.gr ή εναλλακτικά καλέστε μας στο 210 8973060.
Το σημείο του χάρτη απεικονίζει την περιοχή του ακινήτου και όχι την ακριβή του θέση.


www.bkavvalos.gr


Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η υπόδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.



ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΒΑΛΟΣ
Τριπτολέμου 17, Βάρη
210 8973060
info@bkavvalos.gr
www.bkavvalos.gr

Καλώς ήρθατε στο μεσιτικό γραφείο ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΒΑΛΟΣ. Η πολυετής μας εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων μάς επιτρέπει να καταλαμβάνουμε ισχυρή θέση στην αγορά, έχοντας πλήρη εικόνα των δεδομένων της. Εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας με μεγάλη επιτυχία, έχοντας πάντοτε ως στόχο την εύρεση της πιο ιδανικής για εσάς λύσης. Η έδρα μας είναι στην Βάρη Αττικής, περιοχή στην οποία σημειώνουμε πολύ ηχηρή παρουσία, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τοπική διάκριση πρώτης θέσης στον κλάδο της μεσιτείας. Η δραστηριοποίησή μας είναι εξαιρετικά έντονη στα Νότια Προάστια, εξίσου όμως και στο Κέντρο της Αθήνας και τα Ελληνικά Νησιά καθώς και σε επιλεγμένα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ακινήτων και είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες επενδύσεις, είτε πρόκειται για την νέα σας οικία είτε για την επαγγελματική σας στέγη.

Η συνέπεια , η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού μας σας υπόσχεται μία τέλεια συνεργασία.

Εμπιστευτείτε μας!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Κ-10980 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
983 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.240.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή