Duplex Ιπποκράτους, 23, Καρδιά, Μίκρα

ΜίκραΙπποκράτους, 23
  • € 159.000
  • 3
  • 135
  • 2
Περιγραφή
ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ, ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ. Πωλείται εξαιρετικής αρχιτεκτονικής διαμπερής μεζονέτα - διαμέρισμα 2 επιπέδων 135 τ.μ., χτισμένη με τις υψηλότερες αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και με πολυτελή υλικά των κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων, καινούργια, φωτεινή, ήσυχη, ευάερη, με πανοραμική απεριόριστη θέα προς πράσινο, Θερμαϊκό Κόλπο και Όλυμπο.

Το επίπεδο του ακινήτου το οποίο χαρακτηρίζεται ως ισόγειο, όπου οργανώνεται ο ενιαίος μεγάλος χώρος υποδοχής και η κουζίνα, εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έντονη κλίση του οικοπέδου, καθώς βρίσκεται σε ύψος 3μ. πάνω από τη στάθμη του εδάφους, προσφέροντας εξαιρετική αμφιθεατρική θέα. Στον χώρο αυτό βρίσκεται σαλόνι μεγάλο 60 τ.μ. περίπου με τζάκι και μεγάλα ανοίγματα με έξοδο σε αυλή αποκλειστικής χρήσης, καθώς και ανοικτή κουζίνα φτιαγμένη κατά παραγγελία από μασίφ ξύλο. Στο πίσω μέρος του διαμερίσματος οργανώνονται 2 Υ/Δ μεγάλα με εντοιχισμένη ξύλινη 4φυλλη & 6φυλλη ντουλάπα με έξοδο σε ιδιωτική αυλή αποκλειστικής χρήσης, 2 W.C. με ντους και μπάνιο αντίστοιχα κατασκευασμένα με πολυτελή είδη υγιεινής και υλικά των κορυφαίων οίκων, και αποθήκη. Το ακίνητο επιπλέον διαθέτει τύπο δαπέδων πολυτελές γρανιτοπλακάκι υψηλής αντοχής, εσωτερική σκάλα, τέντες, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, θυροτηλέφωνο, πόρτα ασφαλείας.

Πρόκειται για ακίνητο στο πιο προνομιακό οικόπεδο της περιοχής, εργονομικά σχεδιασμένο αξιοποιώντας στο έπακρο τη μοναδική απεριόριστη θέα προς το δασύλλιο, τον οικισμό και τη θάλασσα, διαθέτοντας εκπληκτικούς μεγάλους χώρους και λίγα σκαλοπάτια.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία δίπλα σε συγκοινωνίες – σχολεία – καταστήματα – υποδομές – δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα απέχει ελάχιστα λεπτά και προσφέρει άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2908991 - 26/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
135 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 159.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης