Μονοκατοικία βίλα Κοκκίνι, 491 00, Παρέλια, Χώρα Κέρκυρας, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚοκκίνι, 491 00, Παρέλια
  • € 1.750.000
  • 5+
  • 400
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 12988 - Κεντρική Κέρκυρα Κερκυραίων ΚΟΚΚΙΝΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 400 τ.μ. σε οικόπεδο 4500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1999 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα απόσταση από πόλη 11000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 11000 μέτρα - Τιμή: 1.750.000 € Η Villa Helanes βρίσκεται στην κορυφή ενός μικρού λόφου ακριβώς έξω από τον κεντρικό δρόμο από την πόλη της Κέρκυρας στα δυτικά του νησιού.
Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, τα οποία είναι όλα μεγάλα και ευρύχωρα. Η κύρια κρεβατοκάμαρα και δύο δίκλινα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο ισόγειο, με άλλα δύο υπνοδωμάτια στο υπόγειο.
Τα μοντέρνα έπιπλα, τα βραβευμένα προϊόντα ύπνου και τα κρεβάτια, καθώς και ο άφθονο φως και ο καθαρός αέρας κάνουν όλα τα υπνοδωμάτια στη Villa Helanes ευχάριστα για ύπνο.
Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μπάνιο με δύο μονά ντους, γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην κεντρική ύπαιθρο της Κέρκυρας.
Τα δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν με δύο ξεχωριστά μονά κρεβάτια ή ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και να μοιράζονται ένα μεγάλο μπάνιο με δύο νιπτήρες.
Τα υπνοδωμάτια του υπογείου ανοίγουν στον κάτω κήπο και έχουν τη δική τους ανεξάρτητη πρόσβαση. Οι επίπεδες επιφάνειες δαπέδου και τα μεγάλα ανοίγματα των θυρών τα καθιστούν κατάλληλα για πρόσβαση σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12988 - 01/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
400 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή