Duplex Πουλλίτσα, Πουλλίτσα, Βέλο

ΒέλοΠουλλίτσα
  • € 200.000
  • 4
  • 108
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 0052 - Βέλο Πουλλίτσα ΠΟΥΛΙΤΣΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. σε οικόπεδο 680 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2002 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από πόλη 1000 μέτρα απόσταση από χωριό 250 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 157000 μέτρα - Τιμή: 200.000 €
Ποιοί Είμαστε
Το μεσιτικό μας γραφείο, Corinthian Sales, βρίσκεται στο Βραχάτι καλύπτοντας όλη την αγορά ακινήτων της Κορινθίας αλλά και πέραν αυτής.
Διαθέτουμε μία σημαντική εμπειρία πολλών ετών στον κλάδο της μεσιτείας ακινήτων και ήδη συνεργαζόμαστε με πολλούς και σημαντικούς παράγοντες της αγοράς όπως μηχανικούς, τοπογράφους και άλλους ειδικούς ούτως ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε αυτούς που θα μας εμπιστευθούν.
Πως είναι η κατάσταση στην αγορά σήμερα;
Η οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των εμπορικών αξιών των ακινήτων. Η πρόσφατη δε αύξηση των αντικιενικών αξιών δεν συνάδει με την πραγματικότητα των εμπορικών αξιών. Γενικότερα παρατηρείται μία ανισορροπία στην αγορά η οποία χρειάζεται διόρθωση.
Παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσω ότι η αγορά των ακινήτων βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρά την δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του covid. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες με ακίνητα στα οποία δύναται να γίνει απόσβεση τα επόμενα χρόνια και πληρούνται οι προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών όσον αφορά την αξία του ακινήτου σε σχέση με την τιμή του.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Θα ήθελα, τέλος, να σημειώσω και πάλι ότι όλοι οι μεσίτες βρισκόμαστε εδώ όχι απλά για να αποκομίσουμε ένα οικονομικό όφελος από τις συναλλαγές αγοραστών και πωλητών. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των εντολέων μας με σεβασμό, ειλικρίνεια και εντιμότητα.
ΜΑΝΘΑ ΦΡΑΔΕΛΟΥ,
CORINTHIAN SALES
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
0052 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή