Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κατερίνη
  • € 650.000
  • 350
Περιγραφή
Είναι πρώτο στη θάλασσα στο πιο κεντρικό σημείο με τη πιο πολύ κίνηση. Είναι ισόγειο κατάστημα το οποίο έχει μια πολύ κερδοφόρα επιχείρηση. Πατάρι που είναι γκαρσονιέρα . Πρώτος και δεύτερος όροφος είναι ο κάθε όροφος ένα διαμέρισμα από 100 τετραγωνικά μέτρα. Το ακίνητο είναι σε τέλεια κατάσταση. Μοναδική επενδυτική ευκαιρία με σίγουρη απόδοση. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει όλο ξενοδοχείο. Τιμή συζητήσιμη.

Ο παραθεριστικός οικισμός της Ολυμπιακής Ακτής αποτελεί ένα κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο, όπου κατακλύσσεται κάθε καλοκαίρι από δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που απολαμβάνουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και μία από τις πιο οργανωμένες ακτές, που κάθε χρόνο κατακτά επάξια τη γαλάζια σημαία.

Στην Ολυμπιακή Ακτή, θα συναντήσετε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, με άριστο σέρβις, τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και πλούσια νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα.

Ακόμη, η ακτή διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως χώρους άθλησης, πεζοδρόμους, πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρία, χώρους πάρκινγκ, θαλάσσια σπορ, καθώς και ιατρείο

Αμμώδης ακτή, εκτείνεται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων με λεπτή, καθαρή άμμο και ρηχή θάλασσα. Βραβεύεται κάθε χρόνο με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης και κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών.

Προσφέρεται σημαντική δυνατότητα για διαμονή σε ένα πλήθος από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και σε μπανγκαλόου και κάμπινγκ. Πολυάριθμα εστιατόρια, ταβέρνες και κάθε είδους μέσα εστίασης σας περιμένουν να γευτείτε τόσο την τοπική όσο και τη διεθνή κουζίνα. Πολλά και ποικίλα κέντρα διασκέδασης φροντίζουν για την ψυχαγωγία και τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Η Ολυμπιακή Ακτή βρίσκεται στο κέντρο του Νομού Πιερίας και ανήκει διοικητικά στο Δήμο Κατερίνης. Συνδέεται με την ακτή της Παραλίας με φωταγωγημένη παραλιακή λεωφόρο, με παράλληλο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο για νυχτερινούς περιπάτους και αξέχαστα πρωινά.

Απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Κατερίνη και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από τον Εθνικό Αυτοκινητόδρομο Ε75 (κόμβος Κατερίνης), την παραλιακή επαρχιακή οδό Νέας Αγαθούπολης - Ολυμπιακής Ακτής και το Σιδηρόδρομο (Σταθμός Κατερίνης).
www.goldrealestate.gr , gold real estate group Πιερίας 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 3500 ακίνητα στη Πιερία με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
525697 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
350 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή