Duplex 367 τμ, Τσαγκαράδα, Μούρεσι

Μούρεσι
  • € 600.000
  • 5
  • 367
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Τσαγκαράδα πωλείται μια μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής (2008), συνολικής επιφάνειας 367τμ. σε 1.168τμ. οικόπεδο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.
Το Ισόγειο είναι 99τμ. κατοικήσιμος (+63τμ. βοηθητικοί χώροι). Ανεξάρτητη κατοικία με δική της κυρία είσοδο. Μεγάλη Κρεβατοκάμαρα, εντοιχισμένες ντουλάπες, Κουζίνα, Λουτρό, Καθιστικό με τζάκι και Τραπεζαρία, Αποθήκη ,άμεση πρόσβαση στον κήπο.
Ο 1ος όροφος είναι 102τμ. και αποτελείται από την Κυρία είσοδο, Σαλόνι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, WC , δύο μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα. Εσωτερική ξύλινη σκάλα, προς τις κρεβατοκάμαρες του 2ου ορόφου, και μία μικρή αποθήκη.
Ο 2ος όροφος είναι 103τμ. με μία μεγάλη Κρεβατοκάμαρα με Λουτρό και Τζάκι, και άλλη μία μεγάλη Κρεβατοκάμαρα με Λουτρό και βεράντα με απεριόριστη θέα, και δύο ακόμη κρεβατοκάμαρες, με ένα λουτρό.
Είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές Smeg, παραδοσιακά έπιπλα, χαλιά ,πλήρης σειρά μαγειρικών και λοιπών σκευών, αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ ανά όροφο & συναγερμό εσωτερικό και εξωτερικό. Όλες οι κρεβατοκάμαρες είναι εξοπλισμένες με εντοιχισμένες ντουλάπες , κλινοσκεπάσματα, TV, και γενικά η κατοικία είναι άμεσα κατοικήσιμη. Μερική εξωτερική επένδυση τοιχοποιίας με παραδοσιακή πέτρα. Ξύλινα παράθυρα Γερμανικού τύπου με διπλά θερμομονωτικά τζάμια. Ξύλινα δρύινα δάπεδα & ξύλινη δρύινη εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με τις κρεβατοκάμαρες. Διαθέτει επίσης μεγάλες βεράντες. Έχει δύο ανεξάρτητες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ώστε να μπορεί να λειτουργήσουν ως δύο απόλυτα ανεξάρτητες κατοικίες, με ανεξάρτητες εισόδους. Μεγάλος κήπος περιμετρικώς της κατοικίας με γκαζόν και με μεγάλα οπωροφόρα δένδρα, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή, πέργκολα, λαχανόκηπος, γκαράζ, BBQ == 600.000€?
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Δ 66 - 23/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
367 m²
δωμάτια
5 υπνοδωμάτια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή