Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, ισόγειο, Τέμενη, Αίγιο

Αίγιο
  • € 650/μήνα
  • 2
  • 80
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2024
Περιγραφή
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ 01/10/2022
Κωδ: 9261 - Τεμενη Αιγίου, ενοικιάζεται διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του Αιγίου , την Τέμενη. Μία πολυτελής κατασκευή 75τ.μ. σε συνολικής έκτασης οικόπεδο 1000τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2004 και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πρόκειται για ακίνητο με ιδιαίτερη ομορφιά και συνδυασμό σύγχρονης/ κλασσικής αισθητικής. Με Θέση πάρκινγκ, όμορφο κήπο με διάφορα δέντρα. Αυτόνομη θέρμανση + A/C. Όμορφη θέα. Αποτελείται από πλήρως λειτουργική κουζίνα και άνετο καθιστικό για μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα καθώς και υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο.

Στο ακίνητο έχουν χρησιμοποιηθεί τα ακριβότερα και ποιοτικότερα υλικά καθώς προοριζόταν για την μόνιμη κατοικία των ιδιοκτητών. Δορυφορική τηλεόραση ,Ηλιακός, WIFI δωρεάν, BBQ, θέρμανση με pellet, συναγερμός + κάμερες. Δεκτά κατοικίδια.
*** Ενοικιάζεται ΜΌΝΟ επιπλωμένο. ***

Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία και πιο κάτω βρίσκεται η δημοφιλής παραλία της Τέμενης.
Αυτό το διαμέρισμα λόγω της θέσης του σε ένα όμορφο μέρος με απεριόριστη θέα αποτελεί αξιόλογη επιλογή για κάποιον που αναζητά μια μόνιμη κατοικία ή εξοχικό.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του ακινήτου !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9261 .

Τιμή : 650€ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ WIFI
Κωδικός 9261

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
9261
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή