Γκαρσονιέρα Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Ροδιά, Γάζι

ΓάζιΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου
  • € 350/μήνα
  • 2
  • 65
  • 1
  • T
Περιγραφή
Το αγροτικό σπίτι βρίσκεται κοντά στο Μοναστήρι της Παντάνασσας, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Έχει τη δική του αυλή και πανοραμική θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Θα είναι διαθέσιμο για τους χειμερινούς μήνες από Αρχές Οκτωβρίου έως τέλη Μαρτίου.

Το σπίτι διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, έναν ενιαίο χώρο κουζίνα με ένα καθιστικό και ένα μπάνιο. Επίσης διαθέτει πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, δυο εστίες κουζίνας, ένα φουρνάκι, (με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό κουζίνας) σίδερο, μπιστολάκι μαλλιών, ανεμιστήρα και θερμάστρα.

Το σπίτι μας βρίσκετε σε μια εξοχική περιοχή, μακριά από τον θόρυβο της πόλης αλλά πολύ κοντά σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε.

Είμαστε 20 λεπτά (17 χλμ.) δυτικά από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου, 15 λεπτά (15 χλμ.) από το λιμάνι, 16 λεπτά (16 χλμ.) από το παλάτι της Κνωσού και 16 λεπτά (14 χλμ.) από το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και το κέντρο της πόλης.

Σε κοντινή απόσταση (16μ.) από το σπίτι, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της Παντάνασσας, με κρυστάλλινα νερά σε πευκόφυτη περιοχή. Υπάρχει επίσης μια καφετέρια και μια υπέροχη παραδοσιακή ταβέρνα.

Κοντά στο σπίτι, (6 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο) βρίσκεται η παραδοσιακή μικρή πόλη του Γαζίου, όπου μπορείτε να βρείτε κάθε είδους καταστήματα, παντοπωλεία με τοπικά προϊόντα, καθαριστήριο, σούπερ μάρκετ, Φαρμακείο, εστιατόρια, αρτοποιείο, καφετέριες, τράπεζα κ.λπ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-2948083 - 16/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350/μήνα
κοινόχρηστα
€ 50/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης