Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΕρμιόνηΕρμιόνη
  • € 135.000
  • 4.000
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2023
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 888-165 - Ερμιόνη Κουβέρτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 4000 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 0.02 και συντελεστή κάλυψης: 0.01 Διαθέτει πρόσοψη 25 μέτρα, βάθος 100 μέτρα απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα Τιμή: 135.000 € Πρόκειται για δίφατσο οικόπεδο, περίπου 700 μέτρα από την θάλασσα, είναι άρτιο και οικοδομίσημο, υπάρχει νερό για να γίνει γεώτρηση ύστερα από έρευνα που έγινε. Επίσης υπάρχουν κολόνες για ρεύμα. Είναι πολύ εύφορο έδαφος σε μια περιοχή γεμάτο με βίλες και ενοικιαζόμενα. Είναι 5 λεπτα με το αυτοκίνητο απόι Ερμιόνη και 15 λεπτά από το Κρανίδι. Χτίζει 258 τετραγωνικά καθαρά. Υπάρχει άλλο ένα οικόπεδο εφατπόμενο με τα ιδια ακριβώς χαρατηριστικά ίδιου ιδιοκτήτη. Τιμή συζητήσιμη αν αγοραστούν και τα δύο οικόπεδα μαζί. Κατάλληλο για κατοικίες αλλά και τουριστική αξιοποίηση.

Η περιοχή βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων προς επένδυση.

Η περιοχή Κουβέρτα στην Ερμιόνη, είναι ένα στολίδι που βρίσκεται κατά μήκος της εκπληκτικής ακτογραμμής. Γνωστός για την γαλήνια ομορφιά και την ηρεμία του, ο Κουβέρτας προσφέρει ένα γραφικό περιβάλλον για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο ή ένα μέρος για να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους. Με την εγγύτητά του στη θάλασσα, η περιοχή παρέχει εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τα μαγευτικά νερά του Αιγαίου.

Περιτριγυρισμένο από πολυτελείς βίλες καi ενοικιαζόμενα ακίνητα, η Κουβέρτα αποπνέει έναν αέρα αποκλειστικότητας και γοητείας. Το πλούσιο, εύφορο έδαφος της περιοχής προσθέτει στη γοητεία της, καθιστώντας την ιδανική για τους λάτρεις της κηπουρικής και της διαμόρφωσης του τοπίου. Παρά την ειρηνική του ατμόσφαιρα, το Κουβέρτα βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το γοητευτικό χωριό Ερμιόνη και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Κρανιδίου.

Είτε ψάχνετε για μόνιμη κατοικία είτε για εποχιακή απόδραση, η Κουβέρτα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αγκαλιάσετε τον ελληνικό παράκτιο τρόπο ζωής σε ένα ήσυχο και γραφικό περιβάλλον. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής και γοητευτικής κοινότητας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
888-165
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 135.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή