Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Καλύβες-Κεφαλά, 730 07, Βάμος, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΕπαρχιακή Οδός Καλύβες-Κεφαλά, 730 07, Βάμος
  • € 930.000
  • 4
  • 203
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 16561 - Βάμος Πλάκα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 203 τ.μ. σε οικόπεδο 3800 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2021 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα - Τιμή: 930.000 € Η κατοικία είναι μια μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη νέα βίλα κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα στη δυτική Κρήτη (περιοχή Χανίων) με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη.


Οικόπεδο
Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800 m². Ένας νεαρός ελαιώνας με 40 δέντρα είναι φυτεμένος σε 1.200 m² μπροστά από το σπίτι και δίπλα του. Υπάρχουν επίσης 2 γκαζόν με πυκνό γρασίδι, όπου μπορείτε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας .(κάντε πικνίκ, παίξτε φρίσμπι, μπάντμιντον κ.λπ.). Ο χώρος γύρω από τη βίλα είναι διακοσμημένος με τριανταφυλλιές και φοίνικες. Όλα τα φυτά ποτίζονται αυτόματα.


Πίσω από τη βίλα υπάρχει το δεύτερο τμήμα του οικοπέδου που της ανήκει με εμβαδόν 1.500 m². Αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για κατασκευή γηπέδου τένις. Έχει επίσης σημαντικές προοπτικές. Αυτή τη στιγμή εξετάζεται η επέκταση των ορίων του χωριού Πλάκα. Όταν επεκταθούν τα όρια του χωριού, αυτή η τοποθεσία μπορεί να διαχωριστεί και, σύμφωνα με το νόμο, θα επιτρέπεται η ανέγερση βίλας(ων) εκεί. Έτσι, ο νέος ιδιοκτήτης είτε θα μπορεί να χτίσει μόνος του πολλά ακίνητα είτε θα μπορεί να πουλήσει τον χώρο σε πολύ συμφέρουσα τιμή.


Περιμετρικά όλου του οικοπέδου είχε ανεγερθεί ένας όμορφος πέτρινος φράχτης.


Γείτονες
Η Βίλα βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος και έχει μόνο έναν γείτονα - την ακριβή δίδυμη βίλα. Οι γείτονες είναι έξυπνοι και ευγενικοί άνθρωποι που περιστασιακά πηγαίνουν εκεί ως σε εξοχική κατοικία. Η γειτονική βίλα δεν ενοικιάζεται, γεγονός που θα παρέχει ιδιωτικότητα και σιωπή στους ιδιοκτήτες της.


Οι δίδυμες βίλες συνδέονται μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς ξεχωριστές.

Ανακαίνιση και εσωτερικό
Η Villa Delina πωλείται με νέα άριστης ποιότητας ανακαίνιση, πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές και διακόσμηση.


Το σπίτι είναι επιπλωμένο με πανάκριβα ευρωπαϊκής κατασκευής εσωτερικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας. Τα ντουλάπια και η κουζίνα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.


Υπάρχει ένα όμορφο τζάκι στο χολ της βίλας.

Κατά το σχεδιασμό της βίλας , χρησιμοποιήθηκε μια ασυνήθιστη και όμορφη αρχιτεκτονική λύση - ο πρώτος όροφος έχει διάταξη τύπου ημιώροφου. Χωρίζεται σε 2 πτήσεις: μια σκάλα και μια πτήση στο κέντρο. Έτσι, το ισόγειο, δηλαδή η τραπεζαρία, φαίνεται από τον πρώτο όροφο.


Εσωτερική διακόσμηση της βίλας
⬩ Βαμμένοι τοίχοι, αντιολισθητικό δάπεδο με πλακάκια και φινίρισμα με πλακάκια υψηλής ποιότητας στα μπάνια. υδραυλικά, νεροχύτες και λεκάνες τουαλέτας στη θέση τους.
⬩ Οικιακές συσκευές γνωστών εταιρειών: ψυγείο, απορροφητήρας, κουζίνα, φούρνος, πλυντήριο πιάτων, κλιματιστικά.
⬩ Σύστημα κιγκλιδώματος σκάλας Inox.
⬩ Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα.
⬩ Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια
⬩ Οθόνες εντόμων, ηλεκτρικές περσίδες
⬩ Δορυφορική τηλεόραση
⬩ Σύστημα συναγερμού ασφαλείας
⬩ Κάμερες CCTV, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως μέσω μιας εφαρμογής.



Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α


AltEra Company
Βαλαβανίδης Ιορδάνης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
16561 - 22/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 930.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή