Duplex 150 τμ, Κέντρο, Επανομή

Επανομή
  • € 140.000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα 179,85 τμ μικτά, 149,85 τμ καθαρά, εξαιρετικής κατασκευής στην Επανομή σε συγκρότημα κατοικιών με πάρκινγκ. Το ακίνητο αποτελείται από δύο ορόφους. Συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο συναντάμε το μεγάλο σαλόνι με γωνιακό τζάκι, κουζίνα, ένα ευρύχωρο δωμάτιο, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, αποθήκη και χώρος για πλυντήριο και δύο μπαλκόνια εκ των οποίων το εμπρόσθιο είναι μεγάλη βεράντα με όμορφη θέα. Στον κάτω όροφο, ο οποίος είναι ανώγειο και έχει ξεχωριστή είσοδο με μεγάλη βεράντα και θωρακισμένη πόρτα συναντάμε μία σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, βεστιάριο – αποθήκη και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Επίσης μία έξτρα αποθήκη – πατάρι στην εσωτερική σκάλα.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο οικογένειες, καθώς ο κάθε όροφος έχει αυτονομία και ξεχωριστή είσοδο.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με ωρομετρητή, δύο πόρτες ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, διπλά τζάμια, συρόμενα ρολά, δάπεδο από πλακάκι νέου τύπου, τζάκι, δορυφορική κεραία, προεγκατάσταση συναγερμού, είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο αποχέτευσης, γυψοσανίδες στο ταβάνι, φωτεινό και διαμπερές. Πολύ κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολεία, σούπερ μάρκετ και στην τοπική αγορά. Τιμή πώλησης 140.000 €
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1015-023 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή