Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Μαραντοχωρίου-Όρμου Σύβοτα, 310 82,, Απολλώνιο, Λευκάδα

ΛευκάδαΕπαρχιακή Οδός Μαραντοχωρίου-Όρμου Σύβοτα, 310 82,
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Τρεις πρόσφατα ανακαινισμένες, ατομικές γοητευτικές, ρουστίκ πέτρινες βίλες, με υπέροχη τοποθεσία, με θέα στον κόλπο των Συβότων και όχι μόνο!, βρίσκονται σε οικόπεδο 6000τμ. Κάθε μία από αυτές τις βίλες 80τμ αποτελείται από μια ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία/καθιστικό με τζάκι, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, ένα πλήρες ιδιωτικό μπάνιο και ένα πλήρες μπάνιο. Κάθε βίλα έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα, εξωτερικό χώρο, έπιπλα και χώρο στάθμευσης.
Η κύρια είσοδος κάθε βίλας οδηγεί κατευθείαν στο σαλόνι/τραπεζαρία και την κουζίνα. Μια γεύση αληθινής, ρουστίκ διακόσμησης σε συνδυασμό με λειτουργικότητα. Στα δεξιά της εισόδου βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι και τηλεόραση smart 43. Έξω από την κουζίνα υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία έχει πλήρες ιδιωτικό μπάνιο και άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό αίθριο, ενώ το άλλο υπνοδωμάτιο έχει μια βεράντα που οδηγεί επίσης στο αίθριο. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες μπάνιο σε αυτόν τον όροφο.
Κάθε βίλα έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα με ξαπλώστρες, που περιβάλλεται από ένα πέτρινο αίθριο βουτηγμένο σε ανθισμένα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα αυτής της υπέροχης τοποθεσίας! Υπάρχει επίσης ένα υπαίθριο τραπέζι και καρέκλες έξω από την κύρια είσοδο για άνετο δείπνο! Κάθε βίλα διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης για έως και δύο οχήματα.
Επίσης τώρα τελειώσαμε την ανακαίνιση του τελευταίου στούντιο για ζευγάρι. ένα κοστούμι 40 μέτρων περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης.
Κατά την άφιξη, ο δρόμος προς αυτό το συγκρότημα βίλας (το οποίο αποτελείται από τρεις μεμονωμένες ιδιωτικές βίλες) οδηγεί απευθείας σε ένα ιδιωτικό μπαρ και σε μια εκπληκτική περιοχή με τραπέζια και καρέκλες όπου θα εκπλαγείτε από την εκπληκτική θέα στον κόλπο. των Συβότων, οι τριγύρω βίλα διάστικτοι λόφοι και το απέραντο γαλάζιο!
Ο κόλπος των Συβότων είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα γιοτ καθώς το χωριό είναι χτισμένο γύρω από αυτό το φυσικό λιμάνι. Ένα διαμάντι που αξίζει να ανακαλύψετε!! Τα Σύβοτα είναι μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του νησιού της Λευκάδας.
Υπάρχουν λόφοι που βρίσκονται αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι, διάσπαρτοι με πολυτελείς βίλες που δίνουν σε αυτό το χωριό μια αίσθηση χλιδής.
Γύρω από το λιμάνι οι επισκέπτες μας θα βρουν μια επιλογή από εστιατόρια, καφέ και μπαρ. Υπάρχουν επίσης βολικά καταστήματα, όπως σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, καταστήματα με σουβενίρ για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και μηχάνημα ΑΤΜ.
Έτος κατασκευής: 2009
Έτος ανακαίνισης: 2019
Αχαϊκό σπίτι Μεσιτικό γραφείο
Πάτρα οδός Αμερικής 68 Τ.Κ. 26442 Τηλ. 2610336023
www.axaikospiti.gr email axaikospiti@outlook.com.gr

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο.
Μεσιτικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου!
Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
78-4111 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή