Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός Μαραντοχωρίου-Όρμου Σύβοτα, 310 82,, Ελλόμενο, Λευκάδα

ΛευκάδαΕπαρχιακή Οδός Μαραντοχωρίου-Όρμου Σύβοτα, 310 82,
  • € 900.000
  • 4
  • 120
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 78-4112 - Λευκάδα Ελλόμενο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 3000 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2009 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, μπαλκόνια 100 τ.μ. - Τιμή: 900.000 € Χτισμένη σε έναν κατάφυτο λόφο στα Σύβοτα, η βίλα είναι ένα παραδεισένιο καταφύγιο για χαλαρωτικές διακοπές στην καρδιά της φύσης.
Η ανακαινισμένη μας πετρόχτιστη βίλα, η οποία έχει μέγεθος 120 τμ, είναι χτισμένη σε υπερυψωμένη θέση και έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Όντας σε πλήρη αρμονία με το φυσικό τοπίο, η βίλα είναι το ιδανικό μέρος για ηρεμία και χαλάρωση. Μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα, από οικογένειες και ζευγάρια, μέχρι παρέες. Διαθέτει επίσης πισίνα, μία μεγάλη πετρόχτιστη αυλή με σαλόνι εξωτερικού χώρου και υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Η βίλα έχει 3 ευρύχωρα κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια που προσφέρουν απόλυτη ανεξαρτησία στους επισκέπτες. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια στο ισόγειο, τα οποία οδηγούν απευθείας στην πισίνα. Το ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια. Και τα δύο έχουν ιδιωτικά μπάνια με πετρόχτιστο ντους. Το τρίτο υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πρώτο όροφο και εκτός από ιδιωτικό μπάνιο, διαθέτει μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Στον πρώτο όροφο της βίλας υπάρχει ένας ενιαίος κλιματιζόμενος χώρος με κομψό σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει την κουζίνα, το σαλόνι και την τραπεζαρία. Η κουζίνα της βίλας είναι πλήρως εξοπλισμένη με μαγειρικά σκεύη, σερβίτσια και μηχανή εσπρέσο. Διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να παρασκευάσετε ένα πλήρες γεύμα. Το σαλόνι/τραπεζαρία είναι εξοπλισμένο με Smart TV 43”, ένα μεγάλο μπαλκόνι, ένα τζάκι και μία τραπεζαρία, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 6 άτομα. Το σαλόνι διαθέτει επίσης 2 καναπέδες-κρεβάτια, οι οποίοι χωράνε δύο άτομα ο καθένας.
Στον εξωτερικό χώρο της βίλας θα βρείτε μία μεγάλη πετρόχτιστη αυλή με θέα στη θάλασσα και το φυσικό τοπίο. Στην πετρόχτιστη αυλή υπάρχει μία υπέροχη πισίνα, μία πέργκολα με εξωτερικό σαλόνι, ξαπλώστρες, πουφ και ένα barbeque. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει parking με αρκετό χώρο για τρία αυτοκίνητα.
Αχαϊκό σπίτι Μεσιτικό γραφείο
Πάτρα οδός Αμερικής 68 Τ.Κ. 26442 Τηλ. 2610336023
www.axaikospiti.gr email axaikospiti@outlook.com.gr

Η διεύθυνση είναι ενδεικτική στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο.
Μεσιτικές Υπηρεσίες Υψηλού Επιπέδου!
Στόχος μας είναι να πετυχαίνουμε για εσάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
78-4112 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή